Politiek

RIVM: Njet! Onderzoeker praat poep! Ventilatie speelde geen rol bij horrorbesmetting verpleeghuis!

19-08-2020 14:19

Jaap van D.

Nou, dit komt niet echt als een verrassing. De GGD vond dit namelijk eerder ook al, heel toevallig ineens vlak voordat een RIVM-doofpotklokkenluider bij de NPO zou gaan vertellen over een RIVM-doofpot, en het RIVM waadt nog liever tot aan de knieƫn in het bloed van onschuldige slachtoffers dan dat het ooit een gemaakte fout zou toegeven. Dus:

“NJET! GENOCIDE OP KANSLOZE BEJAARDEN IN VERPLEEGTEHUIS MAASSLUIS IS ECHT NIET DE SCHULD VAN TE WEINIG VENTILATIE OF DE AIRCO (WANT DAN ZOU MAURICE DE HOND NOG MEER GELIJK KRIJGEN EN MOETEN WE TOEGEVEN DAT AEROSOLEN WEL DEGELIJK HELPEN MET BESMETTEN VAN MENSEN VOORAL IN GEBOUWEN ZONDER VENTILATIE EN ONTKRACHTEN WE ONS EIGEN ANDERHALVE METER AFSTAND PANIEKVERHAAL WAARMEE WE NU DE BOEL ONDER CONTROLE HOUDEN).”

(Parafrase, mag van Buitenhof.)

Wat zouden al die deskundigen die al maanden roepen dat geen ventilatie en slechte airco gevaarlijk zijn hier van vinden?

Wat zou Maurice de Hond hier van vinden?

Wat zullen de nabestaanden van al die door typisch Nederlands horrorbeleid doodgecoronade verpleeghuisbewoners hier van vinden?

Zou Jaap van Dissel persoonlijk iets tegen ventilatie hebben zoals hij persoonlijk ook iets tegen mondkapjes heeft?

Hoe zal de geschiedenis hier over oordelen?


Klik op de dappere klokkenluider om het NPO-fragment te bekijken.