Politiek

‘Artisten’/’BN’ers’ verwijderen #ikdoenietmeermee video’s, doen nu ineens alsof er niks aan de hand is

23-09-2020 13:27

Volkskrant-columnistes lezen Geenstijl.nl.

Tot zover de succesvolle en weldoordachte totaalwappie-actie #ikdoenietmeermee waarin ‘BN’ers’, ‘artisten’, ‘rappers’ en gesubsidieerde influencers ongeveer een dag lang probeerden de Nederlandse bevolking massaal aan de beademing op de IC te krijgen door de coronapandemie zo hard mogelijk te ontkennen.

Maar nu er toch wel heel veel, volkomen terechte, kritiek op al deze uiterst getalenteerde en intellectueel begaafde woordkunstenaars en overige artistieke creatievelingen komt gaan ze er als een laffe haas met de staart tussen de benen weer vandoor en zelfcensureren ze massaal hun #ikdoenietmeermee-video’s en Instagram-meuk om verder te doen alsof er helemaal niets aan de hand is. Want stel je voor dat ze ook nog eens moeten toegeven dat ze een fout hebben gemaakt! Dat corona en de ernst ervan niet vallen te ontkennen was al zo’n klap voor ze, nog meer schade aan het ego kan daar gewoon niet bij. Het zijn breekbare ego’s natuurlijk.

Maargoed, het is toch allemaal de schuld van sekteleider vrijheidsstrijder Willem ‘als je niet doet wat ik zeg stuur ik dreigberichten en bovendien is het coronabeleid sowieso al een soort holocaust‘ Engel van de corona-ontkensekte vrede & liefdesbeweging Viruswaanzin Viruswaarheid, want al die ‘artisten/BN’ers/rappers’ hebben zich moeiteloos door Engel laten overhalen.

Ofzoiets.