Opinie

Carla Meelker – De intentie van deze regering is wederom: redeloze dictatoriale controle

16-10-2020 20:12

Pieter Jan Aalbersberg van de NCTV waarschuwt dat het “wantrouwen van radicale groepen gevaarlijk” kan zijn. Ook het onvermijdelijke ‘complotdenken’ en het verspreiden van ‘desinformatie’ bleef niet onbenoemd om toch vooral maar alle kritische denkers te defameren en in een belachelijk daglicht te stellen. Dat hij nog net niet ‘Wappies’ zei ontbrak er nog maar aan. Dat het hier slechts om een ‘kleine radicale groep’ gaat doet hier niets aan af. Er wordt tegen een NOS-bus geplast en een middelvinger opgestoken hoorden we van Kysia Hekster. Levensgevaarlijk radicaal inderdaad.

Vervolgens zien we in het nieuwsitem beelden van vreedzame, rustig op de grond zittende burgers in Den Haag bij de Tweede Kamer als beschaafd protest tegen de spoedwet. Eromheen een kring van hen omsingelende agenten in volle uitrusting die daar als legopoppetjes in hun uniformen omheen staan. De absurde tegenstelling kon niet groter zijn. Zo ziet dictatuur eruit.

Wie de demonstraties via social media live heeft gevolgd, weet dat daar niets geks is gebeurd: zingende, bezorgde mensen zittend op de grond. Desinformatie dus.

Vervolgens zien we beelden van het maandelijkse media-alarm bij het NOS-gebouw in Hilversum. Ook daar normale rustige mensen met een feilloze bullshitradar die demonstreren tegen het onophoudelijke, eenvormige, kritiekloze, mediaoffensief dat nu al maanden eendrachtig door de media over ons uitgestort wordt.

Wie verspreidt er hier nu nepnieuws?

Dat de bezorgde normale burgers, want dat zijn het in meerderheid, inmiddels allang geen kleine groep meer vormen
zorgt kennelijk voor paniek. Want stel je toch voor dat deze mensen het onhoudbare gelijk aan hun kant zou krijgen. Dan gaat het hele vaccinatiefeest niet door.

De kritieken op de coronamaatregelen en de spoedwet zijn gebaseerd op vele wetenschappelijke onderzoeken en de interviews en videopresentaties die veel van deze artsen en hoogleraren wereldwijd hebben gegeven om hun bevindingen uit te leggen. Dat is geen nepnieuws maar wetenschap. Dat er keiharde bewijzen zijn dat er heel veel niet klopt in de onderbouwing van het wispelturige beleid (zeg maar gerust: de onderbouwing ontbreekt grotendeels zoals de rechter onlangs nog vaststelde) mag niet zodanig breed bekend worden dat dit het uitgestippelde beleidsdoel gaat ondergraven natuurlijk. Dus gaan de NOS en de heer Aalbersberg voluit in de aanval op de door de disproportionele absurd onlogische maatregelen in het nauw gedreven burgers die nog als enige mogelijkheid hebben om zittend te laten zien dat ze er ook nog zijn, mochten de leden van het parlement en regering dat vergeten zijn in al hun ijver om het wetsvoorstel voor de spoedwet er (kapot-geamendeerd en ondanks alle alarmbellen) toch doorheen te onderhandelen. Een ordinaire uitruil van grondrechten door coalitie en oppositie, dat is het.

Die grondrechten zijn van ons allemaal en daar mag niet naïef mee gemarchandeerd worden. De beslissing over de belangrijkste wet sinds WOII had nooit zonder brede volksraadpleging mogen plaatsvinden. 75 Plus 1 is wel een erg lage drempel voor zo’n ingrijpende wet die massief grondrechten van ruim 17 miljoen burgers schendt.

Hoewel de spoedwet specifiek van toepassing is op de bestrijding van Covid-19 zei minister De Jonge dat we hem in de toekomst ook voor andere crisissituaties dan deze nodig zullen hebben. Voor de goede verstaander: deze wet is dus alleen in naam ‘tijdelijk’ maar in feite semipermanent. Dat blijkt ook uit de routekaart voor de corona-maatregelen. We blijven voortaan standaard in Alarmfase 1: ‘waakzaam’, waarin er 50 besmette personen per 100.000 inwoners mogen zijn. Dus ook bij 1, of zelfs 0 ‘besmette’ personen blijven we onder het maatregelenregime vallen. Dat 0 virusbesmettingen een onnatuurlijke, onmogelijke situatie is die nooit kan voorkomen geeft de intentie van de regering weer: redeloze, dictatoriale controle. En dit alles gebaseerd op de frauduleuze interpretatie van de PCR-testuitslagen die nooit voor diagnostiek gebruikt mogen worden volgens de maker van de PCR-test, Kary Mullis.

Met deze wet in de hand gaat het van kwaad tot erger als de Kamerleden blijkbaar niet door hebben wat hier gebeurt. Tot mijn verbazing hoor ik namelijk helemaal niemand in de Tweede Kamer over de EU-plannen waar in onder meer een elektronisch vaccinatiepaspoort gepland staat voor alle EU burgers in 2022 zonder welke niemand meer vrij zal kunnen reizen.

In deze Agenda 2022 staat ook het voornemen om ‘juridische barrières’ weg te nemen voor vaccinatieregistratiesystemen van alle EU burgers. Privacyrechten worden opzij gezet
(lees: wetten worden gemaakt om deze privacyschendingen ‘legaal’ te maken en burgers worden gedwongen, direct of indirect, gevaccineerd en geregistreerd.) Ook staat er al sinds 2018 in de EU roadmap dat ‘desinformatie’ over vaccinatie moet worden tegengegaan. Wist men toen al dat Covid-19 er aan kwam?

Dat onder ‘desinformatie’ alle andere wetenschappelijke of burgerstandpunten worden verstaan die niet met het officiële WHO-standpunt overeenkomen is inmiddels duidelijk door censuur die nu al breed plaatsvindt. In de wetenschap wordt geen ‘dissent opinion‘ getolereerd, zo verklaarde hoogleraar Michaéla Schippers 11 oktober in de eerste hoorzitting van de Buiten Parlementaire Onderzoeks Commissie 2020. Er is afgesproken dat er slechts één wetenschappelijke zienswijze gevolgd wordt, andere zienswijzen worden geboycot en doodgezwegen in de media. Hugo de Jonge zei het vorige week met enorm dedain tijdens de PCR-discussie met Van Haga zo: “Laten we nu niet doen alsof de hele wereld gek is. Wij volgen de wetenschappelijke consensus”.
Pure gaslighting!

Hele YouTube-kanalen en LinkedIn- en Facebook-profielen van wetenschappers worden inmiddels verwijderd. Dit gebeurt in samenspraak met de overheid, gedelegeerd naar de techbedrijven. Dit is ontoelaatbaar in een rechtstaat. Met deze nieuwe wet zal dit nog veel erger worden. Onze Kamerleden werken hier actief aan mee nu zij instemmen met deze wet die een opmaat is naar een digitale gevangenis en die langs ‘democratische’ weg de rechtstaat afschaft.

De overheden gaan volgens genoemde EU-roadmap zelf wél actief informatie (propaganda) verspreiden via social media en de burgers zodoende beïnvloeden voor het gewenste ‘gedrag’. Ook dit staat in Agenda 2022. We zien dit de afgelopen zeven maanden ook grootscheeps mediabreed gesubsidieerd aangepakt worden onder andere met vorstelijk betaalde influencers en de verwijdering van onwelgevallige content op alle sociale media platforms en wederom in samenwerking met de overheid. Indirecte censuur dus. Zo is ‘indirect’ een sleutelbegrip geworden in het gedelegeerd doordrukken van de overheidsplannen om zelf buiten schot te blijven. Wie weet welke Hunger Games-achtige beperkingen in de nabije toekomst nog meer zullen worden opgelegd aan niet-gevaccineerden?

In de hele coronadiscussie wordt eindeloos op de vierkante millimeter gedebatteerd over niet-werkende (!) mondkapjes die feitelijk in strijd zijn met het burkaverbod. Dus wordt de wet veranderd. Omgekeerde logica. Het grotere plaatje waar het allemaal heen gaat in de diverse plannen waar wij als burgers geen enkele zeggenschap over hebben blijft helemaal buiten het coronadebat in de Tweede Kamer. Als de Kamerleden zich wel ten volle bewust zijn van deze plannen dan weten zij dit heel goed te verbergen. Ook The Great Reset, het plan van de WEF voor de totale omvorming van de totale wereldmaatschappij, lijkt zich volledig af te spelen in het parallelle universum dat Europese Unie heet, over de hoofden van de burgers van de lidstaten heen. In feite neemt de ‘spoedwet’ zonder expliciet verbod op indirecte vaccinatieplicht alvast een voorschot op de toekomstige EU-vaccinatieverplichting.

De overheid delegeert allerlei maatregelen, waaronder straks ook het afdwingen van deze indirecte vaccinatieplicht, naar bedrijven en maken hen daarmee medeplichtig en kunnen door financiële prikkels, subsidies en vergunningen, of juist het niet toekennen daarvan, bedrijven zelfs aansporen tot het opleggen van vaccinatie aan medeburgers. Zo hebben huisartsen 10 euro per ingeschreven patiënt ontvangen voor ondersteuning van de coronamaatregelen waardoor zij door het aannemen van geld per praktijk verplicht worden gemaakt (lees: omgekocht) de ‘regels’ zonder commentaar uit te voeren en aan hun patiënten op te leggen. Patiënten die niet meewerken aan de coronaregels krijgen geen toegang tot de huisartsenpraktijk en andere zorgpraktijken zoals apotheken.

De evenementen-bracheorganisatie VVEM heeft inmiddels in een protocol naar buiten gebracht dat straks alleen nog mensen met een vaccinatiebewijs toegang krijgen. Deze protocollen worden opgesteld in samenwerking met de overheid die daarmee dus toch indirect vaccinaties op straffe van sociale uitsluiting afdwingt bij burgers.

Kamerleden die deze schending van burgerrechten en de onschendbaarheid en de integriteit van het lichaam gewetenloos toelaten zijn medeplichtig.

Hoogleraar Michaéla Schippers schreef meerdere papers over haar onderzoeken naar de wereldwijde afschuwelijke neveneffecten en nevenschade van de Lockdown-maatregelen tijdens de coronacrisis. For The Greater Good? The devastating ripple effects of the Covid-19 measures is in open access gepubliceerd in Frontiers of Psychology. Zij heeft hierin met haar team alle wereldwijde effecten van de lockdowns en de maatregelen in kaart gebracht door wetenschappelijk literatuuronderzoek. De video van de eerste hoorzitting waarin zij hierover verklaard is inmiddels alweer verwijderd van Youtube (levensgevaarlijke ‘radicale’ informatie voor het beleid blijkbaar), maar is wel te zien op de eigen website van de bpoc2020.

Premier Rutte ontving eerder een persoonlijke brief met een link naar deze publicatie, evenals alle Kamerleden. Hoogleraar Schippers heeft op één Kamerlid na geen enkel antwoord gekregen en werd gemarginaliseerd bij Jinek waar zij ongeveer één minuut iets mocht zeggen vanaf de tweede rang van dit mediacircus.

Cruciale wetenschappelijke onderzoeksresultaten doodzwijgen staat gelijk aan desinformatie en misleiding van de bevolking. Dát is pas radicaal gevaarlijk.