Politiek

16-jarige bejaardenmishandelende ‘inbreker’ is ‘asielzoeker’ van Marokkaanse afkomst

20-10-2020 12:03

Een politieauto. (Screenshot YouTube)

In het pittoreske Overloon werd maandag een bejaarde in zijn eigen woning helemaal de tyfus geslagen door een ”’inbreker”’. Die ”’inbreker”’ bleek slechts 16 jaar oud te zijn en nu blijkt ineens ook dat deze ”’inbreker”’ gewoon zomaar een ‘asielzoeker’ is uit het volstrekt veilige land Marokko. Kortom, wéér een veiligelandiër die zich gedraagt als het asieltuig dat steeds meer veiligelandiërs blijken te zijn. En u weet natuurlijk al lang: tegen dit rovende, stelende, mishandelende, psychopatische tuig dat groepsgewijs door steden en dorpen trekt is helemaal NIETS te doen.

Burgemeester Karel van Soest van Boxmeer waar Overloon onder valt is woest.

“Ik neem deze zaak zwaar op; wie aan mijn mensen komt, komt aan mij. Deze rotzakken verpesten het voor de rest. Mensen die vluchten uit onveilige landen willen we graag helpen, maar dit doet het imago van asielzoekers geen goed. Met nadruk wil ik stellen dat het om jongeren gaat uit veilige landen. Asielzoekers op [de landelijke lijst overlastgevende asielzoekers] worden extra in de gaten gehouden, we pakken ze stevig aan. Maar deze verdachte stond er nog niet op. Nu wel. Deze zullen we niet meer in azc Overloon tegenkomen, daar zorg ik voor.”

Van Soest is overigens VVD’er. En weet u wie ook VVD’er is? De falende staatssecretaris asielzaken Ankie Broekers-Knol. Die probeert nu al tijden kansloze asielzoekers naar Marokko terug te sturen maar Rabat negeert Den Haag, het is Broekers-Knol nog steeds niet gelukt een afspraak met haar Marokkaanse collega te maken.

Lees ook – Criminele asielzoekers uit veilige landen terroriseren treinen in Overijssel

Roderick Veelo – Ankie Broekers-Knol, het definitieve failliet van aanpak criminele asielzoekers veilige landen