Politiek

Thierry Baudet, toch al bewezen wappie, doet nu wappiewappie-voorstellen over twee FvD’s ofzoiets

26-11-2020 10:24

Volkskrant-columnistes lezen Geenstijl.nl.

Nou, dat wordt dus dag zoveel met popcorn en cola (light) voor de Macbook Pro hangen om de Grote Thierry Baudet Meldtdown Soap te bingen. Want nadat aflevering 12437612 eindigde met de cliffhanger van een FvD-bestuurslid dat nauwkeurig uit de doeken deed hoe totaal complotgestoord en antisemitisch Thierry Baudet in werkelijkheid is, begint aflevering 12437613 met nu ook de bevestiging van Joost Eerdmans dat Thierry Baudet inderdaad complotgestoord antisemitisch is.

Verder vandaag in de Voorspelde en Typische Meltdown van de Gekwetste Narcist:

– Baudet glijdt nog verder weg in zijn waanwereld en stelt doodleuk voor om de hele FvD, inclusief financiën, in tweeën te splitsen zodat het land zit opgezadeld met een FvD A (zo’n beetje de hele FvD) en een FvD B (bestaande uit Baudet, lizzardpeople, Hans ‘LPF for life’ Smolders en Pennywise the clown).

– Het FvD-bestuur dat op z’n zachtst gezegd niet zit te wachten op nog meer wappiewappiegejank en Baudet inmiddels ronduit ‘crimineel’ noemt.

– Baudet die als een 4-jarige kleuter die boos is dat hij geen extra koekje krijgt uit wraak weigert de wachtwoorden van de FvD-social media af te staan.

Al zou het ook kunnen dat de soap alweer in aflevering 12437614 zit want het gaat allemaal razend snel, maargoed dan heeft u altijd de Whatsapp-screenshots nog.

Anyway, popcorn, cola en veel plezier kijkertjes!