Politiek

TPO Vacature Woensdag: VARA (NPO) zoekt ‘projectleider inclusiviteit’

23-12-2020 18:00

Woke.

Kijk, eindelijk eens een NPO-vacature die een beetje aansluit op de TPO-doelgroep: een zo goed als fulltime (dus vrouwen vallen af) functie bij de roomblanke directie (D66) van VARA/BNN/NPO op schoot inclusief Mediapark-CAO-door belastinggeld gesubsidieerd salaris.

PROJECTLEIDER INCLUSIVITEIT.

Functie-eisen: Marcel van Dam verstand hebben van links indoctrineren, goed zijn in drammen en slachtofferschap opeisen, Animal Farm in de praktijk brengen en natuurlijk bereid zijn te geloven in de totaal giftige woke-religie. Wat in de praktijk neerkomt op het discrimineren en totaalhaten van alle blanken, heteroseksuelen en mannen en het verlangen naar een fascistische apartheidsstaat, liefst na een gewelddadige revolutie.

Aangezien vrouwen ongeschikt zijn voor deze functie (want fulltime job) en vrouwen sowieso niet durven (terecht, want Metoo-gevaar door Francisco van Jole) zit er niets anders op dan dat de TPO-doelgroep tenminste één transgenderneger levert om deze prachtige zoveelste extreem nuttige functie gefinancierd door publieke middelen te gaan vervullen.

Solliciteren (met CV) kan in de comments. Succes!