Politiek

Bonusquote – ‘Vrijwel de hele wereld begon al weken eerder dan wij in West-Europa met vaccineren’

04-02-2021 21:01

“Een Chinees vaccin waarvan we in het Westen nauwelijks wisten dat het bestond. En als we het wisten, dan lachten we erom. Net zo hard als om het Russische Spoetnik-vaccin, waar Turkije al een deal over heeft gesloten. Onbestaanbaar dat wij in Nederland die ‘rotzooi’ in onze aderen zouden laten spuiten. Dan nog liever drie weken aan de beademing op de IC.

Spoetnik-V heeft een effectiviteit van bijna 92 procent, zo blijkt. Matige en ernstige symptomen van Covid-19 zijn na twee prikjes zelfs voor de volle 100 procent uitgesloten. Bijwerkingen: nauwelijks.

Hoe is het mogelijk dat een groot deel van de wereld al sinds eind 2020 bezig is met massavaccinatie met onder meer Russische en Chinese vaccins, terwijl wij dat niet eens door hadden? Omdat wij ons simpelweg niet konden voorstellen dat er buiten West-Europa of de VS een goed vaccin ontwikkeld kon worden. En al helemaal niet dat dat vaccin veilig zou zijn.

Vrijwel de hele wereld begon al weken eerder dan wij in West-Europa met vaccineren. Met dank aan het Europees Medicijn Agentschap EMA dat op veiligheidsgebied geen druppel water bij de wijn wenste te doen, en als allerlaatste met goedkeuringen kwam.”

Nogmaals MUHAHAHAHAHA tegen de EU. De Turken vaccineren als een dolle met een Chinees vaccin, de Russen doen het met en Russisch vaccin, de Israeliërs en Britten doen het met een westers vaccin maar de EU doet niks anders dan falen. Falen, falen, falen…