ThePostOnline

De opvolger van het iconische Bob Marley Quilted Jacket

08-03-2021 14:15

Halverwege de jaren tachtig deed het Bob Marley-jack zijn eerste intrede. Dit jasje, algemeen (terecht of ten onrechte) bekend als de “PSP”, was revolutionair. Vanaf het begin bleef het elke week duizenden en duizenden exemplaren verkopen op de kiosken over de hele wereld. Tot op de dag van vandaag wordt het Marley-jack ook nog steeds door Kola geproduceerd. Het zijdezachte katoen is slechts een van de vele hoogwaardige materialen binnen het merk zelf, waaronder kleding, ondergoed, tassen, T-shirts en een enorm scala aan accessoires.

Binnen de kortste keren na de revolutionaire lancering waren Moncler-tassen het gesprek van de stad, vaak de favoriete handtaskeuze van de Braziliaanse Josef-marathonfietser (geen familie!), of van het mooie meisje inuffy en kitten-toned Paris. Dat klopt liefjes, dames met pofmouwen en sierlijke wendingen, veel van de Marley-jassen die tegenwoordig verkrijgbaar zijn hebben bontkraagjes en veters aan de bovenkant die strak zijn vastgemaakt met een ritssluiting. Als ik aan het woord Vita denk, denk ik aan ofotti!

Nordstrom Ellen

Moncler heeft echt de harten veroverd met hun kledinglijnen en accessoires. De recente wintercollectie toont hun uniekheid met heldere, levendige kleuren en lichte stoffen die niet meer zijn gezien sinds hun lancering in 1996. Hun jassen kunnen vrij casual zijn, hoewel ze een meer substantiële stijl hebben, zoals de Nordstrom Ellen-portemonnee, perfect voor die romantische dag wanneer je wilt warm blijven en er toch indrukwekkend uit wilt zien!

Hoewel ik geen liefhebber ben van het winkelcentrum is toegankelijkheid een belangrijk onderdeel voor mij. Een reis naar de dichtstbijzijnde winkel met volle prijs, zoals Nordstrom, zorgt ervoor dat ik door hun stukken kan bladeren en zien wat daar wordt aangeboden. Een van mijn favoriete secties is nr. 4 closet, slinky Paris, waar je Kate Moss, Nicole Kidman en anderen vindt. Als er geen nr. 4 Cologne Romogue-jas is, is er iets ernstig mis.

Pilotenjas

Ik heb dit specifieke label al een tijdje in de gaten, gelegen op het hoogtepunt van de mannenafdeling van Nordstrom, op de begane grond met de oprichter van famedorks David Carson. Intrigerend genoeg strekt de kamer zich uit tot drie verdiepingen, vermoedelijk inclusief de eerste verdieping met mogelijk toekomstige influencers die daar winkelen. De ruimte is enorm, luchtig en zeer comfortabel, met de standaard Europeanansalle helemaal tot aan de lift.

Bijpassende outfits en kleuren zijn allebei een koud kunstje met deze fantastisch functionele ruimte, waar ik een geweldige chocoladebruine pilotenjas vond met gouden imitatieleren details op de gespen. Het feature-length Proenza Schouler-polshorloge dat mijn collega voorstelde is misschien gepland voor zijn aanstaande vrouw (niet mijn dochter!), Omdat de aantrekkingskracht ervan tijdloos is en het ultramoderne minimalisme en design, inclusief elkaar, complementair zijn in zijn eenvoud .

Terwijl ik me voorbereidde op mijn vlucht terug naar L.A. op vrijdagavond controleerde ik mijn Flightradar en ja hoor, mijn tas werd zorgvuldig opgeborgen in mijn zicht op een van de bagagerekken aan de zijkant. De buitenwereld was levendig, een kleurrijke mengeling van stad en natuur, een ontspannen uitzicht dat je zou verwachten bij het binnenkomen van een luchthaven, waar hipstercoffeeshops en smaken even alomtegenwoordig zijn als de borden met ‘You are Never Eat At The Same Café‘.

Strapless jurk

Tegen 7.00 uur begon de buitentemperatuur te stijgen; met een bewolkte lucht op weg, was het tijd om op te laden. Ik merkte dat ik eindelijk genoodzaakt was om weer een ander item te kopen van Paco’s Runway-compadre, een schitterende witte strapless jurk die ik voor het eerst had gezien en verliefd op was geworden net na mijn laatste bezoek aan Parijs eind 2009. De jurk was voor een recente reis naar Los Angeles ook, maar sinds de oprichting zijn er tal van verbeteringen aangebracht.

Nogmaals, het publiek was een diverse mix, variërend van zakelijk casual in vriendschappen, tot mensen die gewoon tijd wilden vrijmaken om een ​​beetje door de gangpaden te dwalen, tot degenen die op zoek waren naar die geavanceerde gothic-chique look. Het eerste dat me opviel toen ik mijn bagage ging controleren, was de aanwezigheid van nepbontvesten. Gucci heeft natuurlijk een lange reeks trenchcoats en ander oogvangend leer. Dit seizoen neigen de ensembles naar bovenkleding met leer, suède en bont, die dit seizoen alle drie groot zijn.

Hitte in Parijs

Het weer in Parijs zat weer mee. Terwijl ik naar de kleedkamers liep om een ​​badjas te halen, zag ik tot mijn verbazing dat de airconditioning in de kleedkamers voor dames zo koel was dat het voelde alsof ik in een verwarmd busje zat. Toen ik terugkwam in mijn kamer hield de openbaring dat ik in een verhoogd vliegtuig met bakken boven het hoofd had gereisd het gesprek minimaal en de airconditioning consistent.

Lees ook: Yes, you are now on a diet, and this is how you stay on a diet

Lees ook: Weight loss, a how to, everything you need to know about your diet

Lees ook: Dogecoin prices, Dogecoin currencies

Lees ook: What is Dogecoin?