Politiek

WTF video: zwarte ‘tieners’ (V, 13 & 15) jatten auto, slachten chauffeur (M, 66) af, in Washington DC

28-03-2021 11:20

Wat u ziet op het onderstaande video (NSFW) is het volgende: twee zwarte meisjes in Washington DC, beiden minderjarig, proberen de Honda van de door hun bestelde Uber te carjacken. De chauffeur, een 66-jarige in Pakistan geboren man (vader van drie kinderen), staat aan de bestuurderskant op straat en probeert door het geopende portier één van de meisjes achter het stuur van zijn auto vandaan te trekken terwijl het andere meisje op de passagiersstoel zit. (Eén van de meisjes schijnt ook een taser te hebben, want dat hebben minderjarige meisjes tegenwoordig gewoon op zak zoals ‘tieners’ in Amsterdam standaard een kapmes op zak hebben, schuld van anderen uiteraard, duh.) Dan rijdt de auto vol gas weg terwijl de chauffeur nog in het geopende portier hangt. De Honda ramt met de zijkant een hekje en een lantaarnpaal waardoor de chauffeur harde klappen krijgt doordat het portier tegen zijn lichaam slaat en verdwijnt uit beeld. Het geluid van een crash is te horen. De filmer rent naar de plek van de crash. Daar ligt de Honda op zijn zijkant met de passagierskant naar boven terwijl één van de zwarte tienermeisjes uit de Honda klimt, vriendelijk geholpen door een soldaat van de National Guard. Op het trottoir ligt het bewegingsloze lichaam van de chauffeur, met zijn gezicht op de stoeptegels, zijn benen verwrongen in een vreemde hoek. Niemand ontfermt zich over het slachtoffer. De aanwezige militairen van de National Guard zijn vooral druk bezig met het zo vriendelijk mogelijk uit de auto helpen van de meisjes die daarna, zonder ook maar een blik te werpen op hun slachtoffer, wegwandelen maar gelukkig wel tegengehouden door de militairen. Geen van de militairen of omstanders steekt ook maar één vinger uit naar het slachtoffer wat daar ofwel ligt te creperen ofwel al morsdood is.

Voorspelling: er komen geen demonstraties met de slogan ‘Uber Chauffeur Lives Matter’. Er komt geen massale morele verontwaardiging over tienertuig dat moordend en rovend door de straten van de hoofdstad der VS trekt. Helemaal niemand gaat drammen op Twitter dat dit een ‘hatecrime’ is omdat zwarten het hebben gemunt op een (getinte) blanke. Niemand zal roepen:  ‘weer seksistisch geweld door de giftige vrouwencultuur’. Niemand zal vinden dat dit racistisch geweld is of dat dit geweld is veroorzaakt door de president.

Wel zal snel duidelijk worden dat niet deze chauffeur maar die meisjes het échte slachtoffer zijn. Die zijn onderdrukt en zo geworden door het ‘institutionele, systematische racisme’, want daardoor ga je moorden en roven, dat weet iedereen. Bovendien zijn het ‘kinderen’ en die mogen vooral niet worden bestraft want iedereen maakt wel eens fouten in zijn jeugd. Die chauffeur was natuurlijk een seksistische racist die Metoo-opmerkingen maakte naar die meisjes en meisjes moeten al zo vaak met een sleutelbos in hun hand over straat want alle mannen zijn verkrachtende monsters ofzoiets. Trouwens, die chauffeur had gewoon zijn auto moeten afstaan, want bezit is diefstal en versterkt ‘ongelijkheid’. Die militairen hebben ook juist gehandeld want geweld is stom en zomaar zwarte meisjes oppakken is Black Lives Matters en bovendien mag je zwarten helemaal niet arresteren want dat is altijd racisme en ‘etnisch profileren’ en het is eigenlijk ook stom dat er überhaupt National Guard aanwezig is op straat want politie en leger moeten worden afgeschaft pas dan zal nooit meer iemand een auto jatten of roven of moorden en uiteindelijk is het allemaal uw schuld want u bent een vieze, vuile, blanke, bevoorrechte westerling die blij is met kapitalisme en omdat honderden jaren geleden het Westen slaven hield bent u nu verantwoordelijk voor eigenlijk alles want alles is racisme en de enige goede blanke man is een dode blanke man. Had u maar niet blank moeten zijn.

Dat lieve mensen, is hoe de zaken er op dit moment voor staan in de door en door moreel failliete, zelfhatende, door marxisten vernietigde voorheen vrije liberale democratie van postmodern West-Europa en de VS. Dus veel succes met deze video kijken en daarna verplicht uw bek moeten houden, want wie wil racist zijn? Bukken kreng! Bukken en knielen! Inshallah!