Marketing

Yogabroek, ook te gebruiken als sportbroek of legging, nu voor slechts 12 euro en 12 cent

02-04-2021 18:23

Vrouwen houden van yoga. Waarom weet niemand maar het is wel waar. Er zijn ook mannen die van yoga houden maar die zijn vaak nogal vrouwelijk of ze moeten van hun vrouw. Of ze hebben niet door dat ze op yoga zitten dat kan natuurlijk ook.

Hoe dan ook, sinds een aantal jaar is er eigenlijk geen vrouw te vinden die niet aan yoga doet. En daarom worden sinds een aantal jaar dag in dag uit, echt elke dag, enorme maar dan ook echt enorme hoeveelheden yogabroeken verkocht. Er is geen product dat zoveel wordt verkocht als de yogabroek.

Terecht, want zelfs als je niet aan yoga doet, bijvoorbeeld als je man bent, is zo’n yogabroek heel erg handig. Want het is ook een modieuze legging en ook een fijne broek om mee te sporten (spinnen, fitness, vrouwenfitness, zumba) terwijl die yogabroek evengoed lekker zit als huispak, pyjamabroek of joggingbroek danwel campingoutfit.

Belangrijker: yogabroeken zijn niet duur!

Zo heb je de onze al in huis voor slechts twaalf (12) euro en twaalf (12) cent. Wat echt heel weinig is voor een goede yogabroek. En dan zit deze yogabroek ook nog lekker want de yogabroek heeft een fijne hoge taille.

Je kunt natuurlijk kiezen uit heel erg veel kleuren omdat er net zoveel vrouwen zijn die aan yoga doen als dat er kleuren in de regenboog zitten.

Deze yogabroek heb je binnen tien (10) dagen in huis en wordt helemaal gratis verzonden, je betaalt dus echt alleen 12 euro en 12 cent (twaalf euro en twaalf cent), er komen niet ineens allemaal stiekeme kosten bij.

En dan nu om dit artikel af te sluiten hier een stukje wikipedia over yoga:

Yoga (Sanskriet: योग, vertaald: “juk”, “verenigen”, “beheersen”, ook wel “herboren”[1] van yuj, ‘verbinden’, ‘één maken’) is een van de zes orthodoxe of astika filosofische scholen (darsana’s) van het hindoeïsme. Yoga leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen, om daarmee de vereniging met God te bereiken.[2]

In zijn tweede soetra (aforisme) stelt Patanjali (2e eeuw v. Chr.): ‘Yoga is het stilzetten van de wijzigingen van het denken (Yogas citta-vrtti-nirodhah)’.[3]

In een meer alledaags, westers concept wordt met yoga hatha-yoga bedoeld: een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen.[2]

Indiakundige Jean Herbert definieert yoga eveneens met twee betekenissen, die nauw met elkaar samenhangen.