U zond in: ‘Jullie moeten je die schamen en zijn de naam journalist voor geen cent waar’

05-08-2021 13:13

“Hallo,
Ik weet niet welke idioten bij TPO belachelijke berichten online zetten, maar degene die dit bericht geschreven heeft, lult uit zijn domme nek.
Deze BBQ daar heeft Thierry totaal niets mee te maken. Als journalist zou je je diep moeten schamen om deze leugens de wereld in te brengen.
Maar dit is natuurlijk heel gewoon in de hedendaagse tijd. Journalisten worden betaald door de bende van Rutte en er is geen journalist meer die de waarheid verteld.
Er gebeuren zeer veel belangrijke zaken in de wereld, maar er staat niets in de kranten of op TV. Alles word bij elkaar gelogen. Als er een demonstratie is tegen de regering, dan word er nooit de waarheid getoond.
Als er tienduizenden in A’dam demonstreren, word het totaal genegeerd of er liepen een paar honderd mensen.
Als Rutte alles aan elkaar liegt, en bewezen word dat deze staat te liegen, zie je niets. Deze idioot regeert ons land en betaald de media en liegt, bedriegt , bedreigt en belazerd iedereen.
Journalisten zouden nieuws moeten brengen, onpartijdig en objectief. Helaas gebeurt dit sinds de Rutte indoctrinatie niet meer.
De journalisten in NL zijn in mijn ogen en vele anderen geen knip voor de ogen meer waard. Want ze zijn niet objectief en partijdig en liegen net als Rutte alles aan elkaar.
Zo ook dit artikel. Deze BBQ was een idee van een van mijn mensen en ik. Dit was geregeld voor een groep FvD vrijwilligers.
Zo’n 25 tot 30 vrijwilligers. Ik heb dit aangemeld om leden bij elkaar te brengen. Geheel buiten Thierry om.
Ik heb dit aangemeld bij FvD om meer leden bij elkaar te brengen. Toen heeft het hoofdkantoor dit in de regio gemeld bij alle leden, en dat zijn er meer dan bij welke ander partij ook.
FvD leden ontmoeten elkaar en de club groeit en groeit, omdat zeer veel mensen genoeg hebben van het gelieg en bedrog van Rutte.
Wie nog steeds niet door heeft dat we allemaal belogen en bedrogen worden, ook jullie journalisten, dan moet je wel heel erg dom zijn. En dit is met dit artikel ook weer duidelijk bewezen.
De media in NL is uiters onbetrouwbaar en verspreid NEP nieuws, dit is daar een zeer goed voorbeeld van.

Jullie moeten je die schamen en zijn de naam journalist voor geen cent waar.
De waarheid komt steeds meer naar boven en het is slechts een kwestie van tijd om nog meer schandalen en leugens te onthullen.
Rutte weet al vaak niet meer wat die zeggen moet, maar hij en de Jonge, Knaag en Grappenmaker gaan langszaam tenonder.
De waarheid wint altijd.”

(Deze inzending is integraal overgenomen en niet geredigeerd op spel- en taalfouten.)