Video

‘Cancelcultuur gaat over vernietiging’

30-04-2022 12:28

De hele TPO Podcast 347 die, op de vaste vrijdagse rubriek Woke-week na, bijna volledig over de Johan Derksen Kaars-cancelaffaire gaat, is te beluisteren voor nog geen 1 euro per vrijdagse aflevering van de TPO Podcast, en wel hier.

Aldaar ook te vinden de zaterdagse videoversie van de vrijdagse TPO Podcast (deze week zonder bewegende beelden van Bertje omdat Bertje een technische totaalprutser is) en zowel op dinsdag als vrijdag de Shownotes met bonusmateriaal.

En dat allemaal voor een écht heel laag abonneebedragje waarmee ook u aan de rest van Nederland kunt bewijzen dat er wel degelijk markt is voor betaalde podcasts achter een paywall.

(We hebben nu al, binnen nog geen vier maanden(!), meer dan 2000 betalende leden en aangezien de maand- en jaarprijzen openbaar zijn kunt u zelf uitrekenen hóé succesvol een betaalde podcast als TPO Podcast eigenlijk is.)

Gratis (zwart)luisteren voor zuunige kruideniers op de dinsdag kan natuurlijk ook, via Spotify bijvoorbeeld. Gratis (zwart)kijken voor zuunige kruideniers kan via ons YouTube-kanaal.