Partnerbijdrage

De juiste tas voor bij je outfit

10-05-2022 16:41

Wat je kledingstijl ook is, je wilt er op je best uitzien. Of je nou een middagje met je vriendin gaat shoppen of je gaat een avondje genieten in het theater met je partner. Het is de bedoeling dat je kleding draagt die je beste punten benadrukt.

Je kiest ervoor om bijpassende schoenen te dragen en waarschijnlijk ga je voor wat leuke accessoires. Een ding wat ook belangrijk is wanneer je de deur uitgaat is een tas. Hierin kun je al je spullen handig meenemen.

De ene tas is de andere niet. Je kiest wanneer je naar de bioscoop gaat voor een ander soort tas dan wanneer je boodschappen gaat doen. En als je gaat sporten hoef je geen laptop mee te nemen, dus kies je voor een sporttas in plaats van een laptoptas.

Welke tas?

Ten eerste is de juiste tas een kwestie van persoonlijke smaak. Wil je een exemplaar wat van een goede kwaliteit is, er mooi uitziet en waar je jarenlang plezier van kunt hebben, kies dan voor de burkely handtas. Hoe vaker je deze gebruikt hoe soepeler het leer zal worden.

Het merk Burkely werd opgericht in 1988. Ondanks het feit dat dit merk dus nog redelijk jong is wil dit niet zeggen dat de tassen niet goed zijn. Integendeel zelfs! Het voordeel van een handtas van dit merk is dat deze compact zijn. Ze zijn in diverse kleuren en maten leverbaar.

Ga je een avondje naar het casino of heb je zin om te gaan dansen, dan wil je natuurlijk geen grote tas die in de weg zit. Een van de meest populaire tassen, of beter gezegd tasjes, is de clutch. Dit mag dan een klein tasje zijn, het is er wel eentje met een grote uitstraling!

De clutch is bijzonder geliefd bij beroemdheden. Zodra er ergens een rode loper wordt uitgerold zie je dan ook de mooiste clutches verschijnen. Deze tasjes kunnen zowel met een sportieve als met een hele chique outfit worden gecombineerd.

Wanneer je een clutch wilt die je eigenlijk bij iedere outfit kunt combineren is de beste keuze om een zwart exemplaar te kiezen. Dit ziet er niet alleen stijlvol uit, door de donkere kleur past het echt bij ieder soort outfit.

Werk of school

We ontkomen er niet aan, op vrije dagen na zal ons leven voornamelijk gevuld zijn met werk of school. Ook dan heb je een goede tas nodig. Een van de meest gekozen tassen om mee naar het werk of naar school te nemen is de laptop tas. Het is niet voor niets een van de meest gekozen tassen.

Behalve een laptop of een tablet kan je in deze tas nog veel meer spullen kwijt. Documenten maar er is ook plaats voor een lunchtrommel, je telefoon en nog een aantal andere dingen. Omdat deze tassen extra stevig zijn kan je dure spullen zoals je tablet of laptop eenvoudig en veilig vervoeren.