Partnerbijdrage

Nieuwe werknemer? Verras hem of haar met deze merchandise

30-05-2022 20:28

Komt er binnenkort een nieuwe werknemer bij je op kantoor? Dan wil je natuurlijk dat diegene zich snel thuis voelt op zijn of haar nieuwe werkplek. Een manier om dit voor elkaar te krijgen is door de nieuwe collega te verwelkomen met leuke merchandise van het bedrijf. Deze extra aandacht op de eerste dag zal ervoor zorgen dat de nieuwe werknemer zich meteen welkom en persoonlijk onthaald voelt. Denk jij erover na om merchandise in te zetten om nieuwe werknemers te verwelkomen? Lees dan snel verder; in deze vlog vind je inspiratie op dit gebied!

Goodiebag

Het allerleukste is om je kersverse collega te ontvangen met een feestelijke goodiebag namens het bedrijf. Je kunt voor deze gelegenheden katoenen draagtassen laten bedrukken met het bedrijfslogo of je bedrijfsnaam erop. Vervolgens voorzie je de goodiebag van allemaal leuke gepersonaliseerde spulletjes. Je kunt dan denken aan sleutelhanger laten bedrukken, een waterfles met logo of handige items voor op de werkvloer zoals een customized muismat of webcamcover.

Ready to start

Een andere manier om je nieuwe werknemer te verwelkomen is door een pakketje samen te stellen waarmee hij of zij gelijk aan de slag kan op kantoor. In dat geval zorg je voor notitieblokken met het logo van je bedrijf erop en kun je ook pennen laten bedrukken en die erbij doen. Ook hier zou je een waterfles of bedrukte mok of beker kunnen toevoegen, zodat het bureau gelijk gezellig oogt. Je kunt daarnaast bidons laten bedrukken met het logo van je bedrijf; deze kan je nieuwe collega dan ook goed in zijn of haar vrije tijd gebruiken!

Cheers!

Een nieuwe baan is natuurlijk een feestelijke gebeurtenis. Daarom is het een leuk idee om als welkom een mooie fles wijn cadeau te geven. Dit kun je ook op zo’n manier aanpakken dat het helemaal bij je bedrijf past en waardoor de nieuwe collega gelijk een aandenken heeft aan zijn of haar nieuwe job. Je kunt namelijk het etiket van de wijnflessen laten personaliseren of zelfs een wijnkistje laten bedrukken met je logo. Bestel er wat extra, zodat je ook je zakenrelaties eens kunt verrassen met een geschenk.

You’ve got mail!

Is het bij jullie nog steeds de gewoonte om zo veel mogelijk thuis te werken? In dat geval zal het nog lastig zijn om de nieuwe collega te verrassen op kantoor. Gelukkig kun je tegenwoordig, door de pandemie van de afgelopen twee jaar, hele leuke brievenbuscadeaus laten vormgeven en deze opsturen naar zakenrelaties, klanten én nieuwe collega’s. Dit zijn leuke giftboxen die je kunt voorzien van een thema, zoals ‘strand’, ‘barbecue’, of ‘thuiswerken’, en die zo door de brievenbus passen. Erg handig dus!

Extra tip: wanneer je de nieuwe werknemer alleen wil begroeten met een klein gebaar, is het ook leuk om een kaart van groeipapier te sturen. Wens hem of haar succes met een persoonlijke tekst en je hebt een erg origineel presentje! Een kaart van groeipapier bevat namelijk zaadjes en deze kun je vervolgens onder de grond begraven. Na een tijdje zullen er bloemen gaan groeien en heeft je nieuwe collega nog een tijd lang een aandenken aan de nieuwe job!