Nieuws

Vrouw met gebroken kaak in ziekenhuis na zware mishandeling op terras Tilburg

04-06-2022 15:38

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in Tilburg een 32-jarige man aangehouden omdat hij op het terras van een cafetaria twee vrouwen zonder aanleiding zou hebben mishandeld. Een van de slachtoffers, een 20-jarige vrouw uit Sprang-Capelle, liep een gebroken kaak op. Het is niet de eerste keer dat de verdachte voor problemen zorgt. ‘Het gaat om een veelpleger die al eerder is aangehouden voor onder meer belediging en bedreiging’, zo laat de politie weten.

Vrouw moet operatie ondergaan

De man viel op het terras eerst verschillende vrouwen lastig, zo vertelde de 20-jarige vrouw aan de politie. Hierna schold de man het slachtoffer uit en sloeg hij haar twee keer met gebalde vuist in het gezicht. De vrouw begon uit haar mond te bloeden en werd per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Daar bleek ze een gebroken kaak te hebben waardoor ze een operatie moet ondergaan.

De vrouw heeft aangifte gedaan, evenals een 21-jarige vrouw uit Waalwijk. Zij nam het volgens de politie op voor haar vriendin, waarna de man ook haar sloeg.

Anp/TPO