Partnerbijdrage

Ontdek de leukste functionele kraamcadeaus

30-01-2023 11:57

Wanneer in jouw vriendenkring of in de familie een baby geboren is, ga je natuurlijk op bezoek! En dat doe je natuurlijk niet met lege handen. Een kraamcadeau is een mooie manier om de ouders te feliciteren met de geboorte van hun zoon of dochter. Er zijn natuurlijk ontzettend veel kraamcadeaus te vinden, maar ben je op zoek naar een cadeautje waar de ouders of het kindje echt wat aan hebben? Ga dan voor een functioneel kraamcadeau. Wij hebben de leukste cadeautjes voor je uitgezocht.

Luieremmer

Een luier kan ontzettend stinken. Dit wil je natuurlijk niet in je gewone prullenbak gooien. Een luieremmer is ideaal om gebruikte luiers op te bergen voor je ze weg brengt naar het vuilnis. En het leuke is dat deze emmer niet alleen heel erg praktisch is, maar dat er tegenwoordig ook gewoon ontzettend veel toffe ontwerpen beschikbaar zijn die je bijna als decoratie in de babykamer of badkamer neer kan zetten. En laat dat nou net de ruimtes zijn waar een luieremmer het meest nodig is.

Houten speelgoed

Speelgoed lijkt misschien niet heel functioneel, maar houten speelgoed is dat zeker wel. Speelgoed van hout is ontzettend duurzaam en stimuleert de creativiteit. Zo is een echte houten blokkendoos ontzettend educatief. Een kindje leert de verschillende vormen en door het stapelen wordt ook de motoriek getraind. Het leuke aan houten speelgoed is dat het ontzettend lang mee gaat en er hierdoor vaak generaties later nog steeds mee gespeeld wordt.

Voedingskussen

Een voedingskussen zorgt ervoor dat je als ouder gemakkelijker en comfortabeler je baby kan voeden. Hierdoor krijg je als ouder minder snel last van rug- of nekklachten. Een voedingskussen zal dus zeer gewaardeerd worden als kraamcadeau

Rugzak

Geef de kersverse ouders een rugzak kind cadeau! Een rugzak is ontzettend praktisch en er kan veel in. Ga voor een rugzak in de kleuren van het geboortekaartje of kies de kleur waarvan je weet dat de ouders dit erg mooi vinden. Een kinderrugzak komt altijd van pas en is ook op latere leeftijd erg handig, bijvoorbeeld wanneer het kindje gaat logeren. Zo kan hij of zij zijn echte spulletjes meenemen.

Luierdoekjes

Luierdoeken zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken. Gebruik de luierdoekjes als doek om ergens onder te leggen, spuugdoek of als deken. Ze zijn perfect voor ouders die veel onderweg zijn, je vouwt ze gemakkelijk op en neemt ze dus ook gemakkelijk mee.

Babyslaapzak

Een babyslaapzak helpt om de veiligheid te verhogen tijdens het slapen. Een slaapzak voorkomt dat een baby zich losmaakt van de deken en zichzelf bedekt, waardoor het kindje problemen krijgt met ademen. Ook verhoogt het het slaapcomfort en door de slaapzak voelen de kindjes zich veilig. Als laatste voordeel is een slaapzak eenvoudig te gebruiken en te wassen. Zo gebruik je het keer op keer opnieuw.

Welke van bovenstaande cadeaus ga jij geven? Hopelijk heb je nu genoeg inspiratie voor een tof, maar functioneel cadeau!