Partnerbijdrage

Moeten communiceren in het Spaans is de grootste uitdaging van reizen, wonen, werken en leven in Spanje

03-04-2023 15:19

Shutterstock.

Communicatie kan een uitdaging zijn wanneer u in een spaanstalig land de taal niet spreekt. Gelukkig is Myfriendsinspain.com er om u te helpen!

Onze Instant Telefonische Vertaaldienst is 24 uur per dag, zeven dagen per week de perfecte oplossing voor zowel expats als reizigers die over de spaanstalige barrière heen moeten communiceren. Of u nu een doktersafspraak moet maken, met uw huisbaas moet spreken, eten moet bestellen in een restaurant of door een juridische situatie moet navigeren, onze deskundige tolken zijn 24 uur per dag beschikbaar om u te helpen.

Als u iemand in het Spaans moet bellen maar u spreekt (nog) geen Spaans dan is onze telefoondienst de perfecte oplossing. Geef ons gewoon de details van het gesprek dat u wilt voeren en wij handelen het voor u af. Wij voeren het gesprek namens u en brengen verslag uit over de resultaten van het gesprek.

Onze telefoondienst is ideaal voor situaties waarin u een afspraak moet maken, informatie over een product moet vragen of in het algemeen moet communiceren met een Spaanstalige persoon of organisatie. Uiteraard kunt u er op vertrouwen dat wij het gesprek professioneel en efficiënt afhandelen.

Binnenkort ook Nederlands – Spaans beschikbaar?

We bieden momenteel vertaling van Spaans naar het Engels, Frans of Duits (en omgekeerd), maar we voegen op verzoek meer talen toe. Als de taal die u nodig hebt momenteel niet wordt aangeboden kunt u die hier eenvoudig aanvragen. Zodra we meer dan 100 aanvragen ontvangen, zullen we deze toevoegen aan onze 24-uurs vertaalservice. In de tussentijd kunt u nog steeds gesprekken in bijna elke taal vooruitboeken – neem gewoon contact met ons op om het te vragen.

Het gebruik van onze Instant Telefonische Vertaaldienst is eenvoudig. Neem gewoon contact met ons op via onze website en een van onze tolken zal u direct te woord staan. Onze tolken zijn tweetalig of moedertaalsprekers en hebben jarenlange ervaring, zodat u een zo nauwkeurig mogelijke vertaling krijgt.

Wij zijn er om uw leven in het buitenland gemakkelijker en aangenamer te maken. Laat taalbarrières u niet tegenhouden om alles wat de wereld te bieden heeft te ervaren. Bel ons vandaag nog en laat ons u helpen bij elke situatie. Wij zijn uw vrienden in Spanje!

Gratis proberen!

Wij nodigen u uit om ons GRATIS te proberen, registreer hier voor uw gratis gesprek en wij zullen direct contact met u opnemen om u op alle mogelijke manieren te helpen. Iedereen wint 5 minuten door mee te doen, maar u kunt ook één van de maandelijkse prijzen winnen: een belbundel van 15 of 30 minuten.

Hopelijk spreken we elkaar snel!