ThePostOnline

Steeds meer moeders kiezen voor een duurzame mom bag

19-04-2024 17:18

We zien gelukkig steeds vaker dat mensen zich bewust worden van het feit dat het belangrijk is om te kiezen voor duurzame producten. Niet alleen als het gaat om eten en drinken, maar ook kleding lijkt een steeds belangrijker onderdeel te worden van deze al jarenlange discussie.

Waar de een het onzin vindt, hecht de ander hier weer juist ontzettend veel waarde aan. Wat je reden ook is, je mag trots zijn op het feit dat jij wel nadenkt over de toekomst en de generaties die na ons allemaal nog volgen.

Vooral als we kijken naar het type tassen, dan zien we dat veel moeders steeds vaker de bewuste keuze maken om te gaan voor kwaliteit en daarmee ook een stuk duurzaamheid. Tassen die namelijk van betere kwaliteit zijn, hebben doorgaans ook een veel langere levensduur, waardoor je minder snel een nieuwe tas nodig hebt en dus het milieu minder belast.

Milieuvriendelijk

De wereld om ons heen verandert en dat betekent dus ook dat we ons steeds bewuster worden van hetgeen dat we kopen. Ergens ook wel logisch, aangezien we natuurlijk te maken hebben met de opwarming van de aarde. Reden genoeg dus om hier allemaal ons steentje bij te dragen.

Door een duurzame teddy mom bag te kopen, heb je niet alleen een prachtige tas waarin je werkelijk alles makkelijk mee kunt nemen, maar ook een tas die duurzaam is en dus is gemaakt van duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit.

De gemiddelde levensduur van deze tassen ligt namelijk niet alleen een flink stuk hoger, ook het gemak van deze tassen is een stuk beter. Neem alleen al de ritssluiting bijvoorbeeld. Deze zal een stuk soepeler te gebruiken zijn, dan wanneer je kiest voor een low budget variant. Niets mis mee, maar wel iets om goed over na te denken.

Beter voor de gezondheid

Kies je voor een duurzame tas, dan is dit vaak ook een stuk beter voor de gezondheid. Nu zal je echt niet direct ziek worden, maar duurzame materialen zijn vaak wel vrij van schadelijke chemicaliën die in traditionele tassen kunnen worden gebruikt.

Dit is beter voor de gezondheid van je baby, jezelf en uiteraard ook voor het milieu. De aanschaf van deze tassen mag dan wel wat hoger liggen, maar uiteindelijk ben je er dus vaak zelfs nog een stuk goedkoper uit, dan wanneer je ieder jaar een nieuwe ‘goedkope’ tas koopt.

Dus ben je op zoek naar een nieuwe multifunctionele tas als moeder? Koop dan een duurzame shopper voor dames, die niet alleen een veel langere levensduur heeft, maar ook bijdraagt aan het milieu en minder schadelijk is voor de gezondheid van mens en dier.

Stijlvolle tassen

Als moeder wil je natuurlijk niet alleen een praktische, maar ook mooie tas. Juist dat is een reden om te kiezen voor duurzaam. Duurzame tassen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit materialen en stralen daardoor veel meer uit dan een goedkope tas. Neem daarom eens rustig online een kijkje, zodat je alvast een idee hebt van wat er allemaal mogelijk is.