Cult

ThePostOnline zoekt: medewerkers voor subsite Leven

10-01-2013 15:23

Wij zoeken: enthousiaste vrijwilligers (m/v) die willen schrijven/filmen over Leven-onderwerpen als: mode, food, reizen, beauty, lifestyle, design en alle andere dingen die van Leven zo’n kekke subsite maken (en wie weet heb je zelf een idee voor een categorie).

Jij bent enthousiast, hebt humor, bent jong, slim en verstand van alles wat met Leven te maken heeft en je hebt een passie voor de hierboven genoemde Leven-onderwerpen. Uiteraard kun je schrijven en/of filmen/fotograferen, en wil je graag deel uitmaken van ThePostOnline (The Movement).

Bovendien ben je gek op internet, doe je veel online, leef je doorgaans op social media en zou je maar wat graag willen meewerken aan nieuwe media en nieuwe journalistiek. En je wilt natuurlijk zo nu en dan met alle andere medewerkers borrelen.

Interesse? Mail ons!

F.A.Q.

Waarom zou ik gratis voor jullie schrijven?
Omdat je graag deel wilt uitmaken van ThePostOnline, nu al het snelst groeiende online journalistieke nieuws- en opinieplatform van Nederland. En omdat het leuk is je talent te ontwikkelen. En natuurlijk omdat je op zoek bent naar een podium.

Wat heb ik aan zo’n podium?
Je wordt gelezen, en gezien, en mensen leren je naam kennen. Dat is heel handig als je in de toekomst meer wilt doen met je kennis, kunde en talent.

Is online publiceren goed voor mijn C.V.?
Zeker! Andere publicisten gingen je voor en hebben dankzij hun publicaties op ThePostOnline (toen DeJaap) een vaste baan in de media gevonden of hebben van zichzelf een bekend en sterk merk weten te maken. Bovendien werken we samen met veel media en uitgevers, dus voor je netwerk is het sowieso uitstekend.

Kunnen andere media het dan ook oppikken?
Wederom: zeker! Eerder zaten publicisten van ThePostOnline bij Pauw & Witteman, De Wereld Draait Door of kregen ook de kans in bijvoorbeeld de Volkskrant te publiceren.

En als ik kosten maak?
Als het binnen de perken blijft kunnen we die vergoeden. Mits ze noodzakelijk zijn natuurlijk.

Krijg ik dan wel gratis toegangskaartjes of gadgets?
Uiteraard. We worden regelmatig uitgenodigd voor persviewings, modeshows, presentaties en voorstellingen

Ik kan niet schrijven, wel fotograferen of video’s maken…
Dat is uitstekend! We beschikken over professionele en ervaren camjo’s met professioneel materiaal dat ook regelmatig voor Campus Productions de betere bedrijfsvideo’s draait. Foto’s zijn uiteraard een belangrijke bijdrage aan ons platform dus die zijn altijd welkom.

Plaatsen jullie ook vlogs?
Dat kan, als het een beetje kwaliteit is. Beautyvlogs of productbesprekingen zijn natuurlijk altijd welkom, maar we staan open voor andere video-ideeën.

Ik heb nog een vraag…
Misschien staat het hier? Zo niet, mail ons: [email protected]