Ontwerp een DeJaap-logo en win 250 euro! (Nu nog hogere prijs!)

03-10-2010 21:23

Toegegeven, dat oude logo was best leuk om mee te beginnen. Een beetje duivels, een beetje rebels, een beetje webachtig, wat bozig. Een diabolisch ontwerp voor een diabolisch idee. Vergeet niet dat de DeJaap ooit is ontstaan als directe reactie op het oprichten van Joop.nl. Maar ons is een jaar verder en ons is dat logo zat. Als je er een heel jaar tegenaan kijkt, ben je het wel beu. Kijk maar naar uw eigen geliefde om te begrijpen wat wij hier bedoelen. Kortom: DeJaap wil een nieuw logo. En dat logo gaat u ontwerpen. Als u dat kunt.

De opdracht is dus heel eenvoudig: ontwerp een kontschoppend logo (alles mag, there are no rules) en ontvang van ons zegge en schrijve tweehonderdenvijftig euro’s. Keihard heel echt geld. Klinkende munt. Handje contantje. Lullen we verder nergens meer over. Bovendien, en dat is een bonus, mag de winnende logo-ontwerper ook mee naar de eerstvolgende DeJaap-borrel, als officiële DeJaap logo-ontwerper.

Stuur uw logo in via http://www.brandsupply.nl/logo/dejaapnl-logo-wedstrijd/149. U vindt daar ook aanvullende informatie.

Uit alle inzendingen selecteert DeJaap-redactie een winnaar.

Duidelijk? Goed: aan het ontwerpen dan maar. START!

Update: oh, het was nog niet helemaal duidelijk. Welnu: het logo moet een eigen ontwerp zijn. Dus GEEN gezichten en hoofden van anderen gebruiken. Voorts moet het logo de doelstellingen van DeJaap dekken. Het is dus geen Bert Brussen-logo en ook geen anti-Vara logo. Het duiveltje hoeft niet perse terug te keren.

Update 2
: prijs verhoogd! Inzenden kan nu alleen nog maar via: http://www.brandsupply.nl/logo/dejaapnl-logo-wedstrijd/149