OMG

Screensaver scheelt Britse 45 kilo

29-09-2015 14:30

BIRMINGHAM – Screensavers op je smartphone zorgen er meestal alleen voor dat je batterij snel zijn vermogen verliest, maar voor Chelsea Stevens betekende een screensaver het verlies van zo'n 45 kilo lichaamsgewicht. Aan Daily Mail vertelt de 25-jarige Britse dat ze het zo zat was om moddervet te zijn dat ze besloot een foto van haar toen veel te dikke lijf als screensaver te gebruiken op haar smartphone. Met positieve gevolgen.

Iedere keer als de fastfoodjunk op het punt stond een vette hap naar binnen te werken, keek ze even naar haar smartphone. Het werkte fantastisch. Ze kreeg geen friet, hamburger of chocoladereep meer door haar keel en de 130 kilo die ze eerst woog slonk in rap tempo naar 85 kilo. Op foto's in de krant is te zien dat Chelsea bijna onherkenbaar is veranderd. Zelf is ze daar dolgelukkig mee en ook van vrienden krijgt ze complimenten. "Sommige vrienden begonnen zelfs te huilen toen ze me na een tijdje weer zagen."

Waar ze misschien wel het meest gelukkig mee is, is dat ze nu weer in achtbanen kan. "Door mijn omvang kon ik voorheen vaak niet in een achtbaanwagentje. Nu wel. Gelukkig maar, want achtbanen zijn mijn favoriete tijdverdrijf."