OMG

Yankees-fan toch niet slapend rijk

01-10-2015 07:59

NEW YORK – Even dacht New York Yankees-fan Andrew Rector 10 miljoen dollar (net geen 9 miljoen euro) in de pocket te hebben, maar de rechter heeft daar een stokje voor gestoken. Rector viel in april in slaap tijdens een wedstrijd van de honkbalploeg en bij tv-zender ESPN werd dat uitgebreid in beeld gebracht. Volgens Rector is zijn goede naam naar de knoppen, de rechter denkt van niet.

The Smoking Gun schrijft dat Rector een hele club 'rotzakken' voor de rechter had gesleept. Niet alleen van ESPN wilde hij geld zien, maar ook van de New York Yankees, de Major League Baseball en van ESPN-verslaggevers Dan Shulman en John Kruk. Volgens Rector hebben ze hem gedemoniseerd en publiekelijk weggezet als een lapzwans.

Volgens de gepikeerde Yankees-fan zijn vooral Shulman en Kruk ver over de schreef gegaan. Volgens hem hebben ze hem op de tv een dikzak genoemd en gezegd dat hij twee stoeltjes nodig had. Verder zou hij zijn weggezet als een berooide nietsnut. Rechter Julia Rodriguez vindt dat Rector zich niet moet aanstellen. Volgens haar hebben de twee verslaggevers de bewuste teksten nooit uitgesproken. Ze vindt dat Rector een kletsverhaal heeft opgehangen.