OMG

Naturistenclub voelt zich in hemd gezet

01-10-2015 14:04

WARLINGHAM – De driehonderd leden van de Britse naturistenclub The White House Club voelen zich aardig in hun hemd gezet nu de gemeente besloten heeft om vier flatgebouwen te gaan bouwen pal bij het complex waar de naturisten regelmatig verjaardagen vieren en tenniswedstrijden spelen. "We zijn bezorgd over deze ontwikkeling, omdat we dan van bovenaf bespied kunnen worden. Vooral onze tennisvelden zijn dan goed te zien", zegt David Mason, een van de directeuren van de club.

Hij vindt dat, mocht het allemaal doorgang vinden, in elk raam matglas moet komen. Alleen via een klein raampje hier bovenop zouden de bewoners dan kunnen luchten. "We hebben in 2013 ons tachtigjarig jubileum gevierd. We zijn al sinds jaar en dag een oase van rust in deze buurt", zegt Mason tegen Surrey Mirror. De club telt leden tot negentig jaar oud. Verpleegsters, docenten en elektriciens maken deel uit van de naakte vereniging.

De gemeente heeft al sinds 2011 toestemming gegeven om te bouwen rond het gebied van The White House Club, maar daar is verder tot dusverre nog niks mee gedaan.