OMG

Vrouw bevalt te vroeg door lachbui

05-10-2015 14:24

CLACTON – De zwangere Cara Brown bracht eind vorige week een bezoekje aan haar favoriete cabaretier in de O2 Arena in Londen. Brown had de hele avond zo dubbel gelegen van het lachen om de grappen van Michael McIntyre dat vlak na de voorstelling haar vliezen braken en haar dochtertje zes weken te vroeg geboren werd.

Cara was 34 weken zwanger toen ze naar de cabaretshow ging. Op weg naar de O2 in Londen had Brown nog een grapje gemaakt door te zeggen dat McIntyre haar wel eens aan het bevallen kon krijgen met zijn grappen. "Hij maakt me altijd zo aan het lachen. Mijn moeder had daarom gevraagd of het wel verstandig was dat ik zou gaan. Ze zei zelfs dat ik misschien wel ter plekke zou bevallen, maar daar maakte ik mij niet druk om, want ik moest nog ongeveer zes weken", vertelt Cara aan Daily Mail.

Vlak na de show, toen Cara en haar vrienden op hun auto stonden te wachten, braken Cara's vliezen. "We wisten allemaal niet wat we moesten doen, een van mijn vriendinnen vertelde het aan een medewerker van de parkeerservice en hij haalde snel een rolstoel voor me. Iedereen was zo aardig en goed voor me."

Dolgelukkig

Cara haastte zich vervolgens snel naar het ziekenhuis waar haar partner werkte. Hij had toevallig een avonddienst. "Ik maakte mij op dat moment wel echt zorgen, ik dacht zelfs even dat ik aan de kant van de weg zou gaan bevallen." Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis duurde het toch nog 32 uur voordat Cara van haar dochtertje beviel. "Ze ligt nu nog op een speciale afdeling, want ze heeft last van een beetje geelzucht. Maar het gaat allemaal goed met haar. We zijn dolgelukkig."

Voor een deel van de familie en vrienden van Cara was de bevalling overigens een extra grote verrassing. Zij wisten namelijk niet eens dat Brown in verwachting was. De 28-jarige vrouw had haar zwangerschap geheimgehouden, omdat ze vorig jaar een miskraam had gehad.