OMG

Onzinverhaal helpt voyeur niet

06-10-2015 13:26

PALM HARBOR – Een 48-jarige Amerikaan was er gloeiend bij toen hij in een supermarkt in Palm Harbor, Florida stiekem foto's stond te maken onder de jurk van een vrouw. De dame in kwestie sprak Michael Shoukry Abdels Atalla meteen aan op zijn gedrag en ze haalde de politie erbij. Eenmaal opgepikt door mannen en vrouwen in het blauw kwam de voyeur met een enorm kletsverhaal.

Aan de agenten vertelde Shoukry dat hij foto's aan het maken was van taarten. Ook wist hij haarfijn uit te leggen dat hij die foto's maakte voor zijn vrouw, kennelijk een groot taartenliefhebber. Toen een van de agenten hem er haarfijn op wees dat hij op de kippenafdeling aan het fotograferen was en niet in de brood- en banketsectie, stond Shoukry met een mond vol tanden.

Omdat zijn verklaring helemaal nergens op sloeg, kon hij achterin de politieauto stappen. Eenmaal op het bureau wist Shoukry nog steeds niet met een beter excuus te komen. Sterker nog, The Smoking Gun ontdekte dat de veertiger in zijn online fotocollecties nog nooit een taart heeft geplaatst. Ook ziet het er naar uit dat hij helemaal niet getrouwd is. Welke straf hem boven het hoofd hangt, is niet duidelijk, maar mals zal deze niet zijn.