OMG

Buitengeschopte man woont in voortuin

07-10-2015 11:30

EABROOK – Sharafat Khan bedenkt zich voortaan wel twee keer voordat hij ruzie maakt met zijn vrouw. De Amerikaan kreeg het aan de stok met zijn echtgenote, die hem vervolgens de deur uitschopte. Inmiddels woont hij al weer zes maanden gedwongen in zijn voortuin.

Aan KPRC vertelt Khan dat zijn vrouw hem enkele maanden geleden de deur uit zette, zijn sleutels afpakte en de sloten veranderde. Hij claimt dat hij geen toegang heeft tot hun geld en dat hij dakloos is, ook al bezit hij de helft van hun luxe huis, dat een miljoen dollar waard is.

Buren maken zich zorgen om de man: “Hij draagt altijd hetzelfde, het is vies. Hij kan zich niet wassen en heeft geen schoenen”, aldus buurvrouw Debbie. Elke nacht slaapt hij Khan onder een dekentje in de voortuin, overdag probeert hij schaduw te vinden onder een boom. Als buren hem dekens en kussens brengen, pakt zijn vrouw ze weer af. Ze heeft op het gazon borden geplaatst met instructies om haar man geen eten of spullen te geven.

Toch hoopt Khan dat hij zijn onverstoorbare vrouw kan overtuigen hem weer binnen te laten. Scheiden kan hij in ieder geval niet, omdat hij daar momenteel geen geld voor heeft.