OMG

Man klaagt bij 911 over libido van vriendin

07-10-2015 11:30

SPARTANBURG – De 53-jarige Patrick Doggett was dinsdag hartstikke hitsig en wilde dan ook niets liever dan met zijn vriendin in de koffer duiken. Helaas voor de opgewonden vijftiger had lover Faye Woodruff daar absoluut geen zin in. Voor Patrick reden genoeg om 911 te bellen, maar dat had hij beter niet kunnen doen.

Bij de alarmcentrale wisten ze niet helemaal hoe ze moesten reageren toen Patrick aan de lijn hing. Volgens The Smoking Gun zei hij dat Faye weigerde haar broekje uit te trekken en dat hem dat absoluut niet zinde. Uit voorzorg werd een agent naar het huis van Doggett gestuurd en die trof daar in eerste instantie alleen Faye aan. Ze vertelde direct hoe de vork in de steel zat. Patrick was al de hele dag zo dronken als een tor en liep voortdurend te zeuren. Faye had geen zin in een vrijpartij omdat ze zich over haar kleinkind aan het bekommeren was.

In de voortuin troffen agenten inderdaad een straalbezopen Doggett aan. Hij werd voor openbare dronkenschap opgepakt en meegenomen naar het bureau. Het goede nieuws voor de Amerikaan: hem is verteld dat hij niet vervolgd wordt voor het misbruiken van 911.