OMG

Vrouw klaagt neefje aan na pijnlijke groet

13-10-2015 17:37

BRIDGEPORT – Een Amerikaanse vrouw sleept haar neefje van twaalf voor de rechter omdat het ventje haar op zijn verjaardag te enthousiast begroette. Ze brak daardoor haar pols en eist nu een schadevergoeding van omgerekend 112.000 euro.

De 54-jarige Jennifer Connell uit New York ging in maart 2011 op verjaardagsbezoek bij haar neefje Sean, die toen acht was. Het jochie had net zijn eerste fiets gekregen en reed vrolijk door het huis tot hij zijn tante zag. Sean liet de fiets direct vallen en kwam naar haar toe rennen.

"Hij vloog uit het niets op me af", vertelde Jennifer in de rechtszaal. "Ik moest hem wel opvangen en we vielen op de grond." Het kind, dat ongeveer 22 kilo woog, kwam hard aan. De vrouw had veel pijn, maar ze gaf geen kik. "Het was zijn verjaardag en ik wilde hem niet overstuur maken."

Hapjes

De polsblessure had voor Jennifer zeer ernstige gevolgen, beweert ze. "Ik woon in Manhattan op de derde verdieping en er is geen lift, dus het was erg zwaar." Ook haar sociale leven leed onder de val. "Ik was onlangs op een feestje en ik kon mijn bord met hapjes nauwelijks vasthouden."

Connell benadrukt dat ze van haar neefje houdt, maar ze wil wel dat hij aansprakelijk wordt gesteld voor wat er is gebeurd. Sean zou zich namelijk 'roekeloos' hebben gedragen en had volgens zijn tante ook op die leeftijd beter moeten weten, meldt de Connecticut Post.