OMG

Internettrollen verpesten Rick Astley-record

18-10-2015 11:55

SOUTHAMPTON – De 23-jarige Jack White wilde zichzelf vier dagen in een hotel opsluiten om onafgebroken te luisteren naar Never Gonna Give You Up, de hit uit de jaren tachtig van Rick Astley. Onbeschoft gedrag van een paar internettrollen noopten Jack zijn poging te staken. Zijn broer gaat het nu proberen.

White had er al een paar uur opzitten toen hij de beledigingen van een paar mensen die commentaar leverden bij de livestream op YouTube niet meer trok. De bekende druppel waren bedreigingen aan het adres van het zevenjarige neefje van White. Het jochie wilde wat positiefs zeggen maar kreeg de internettrollen over zich heen.

“Ik heb nog nooit zulke beledigende en grove dingen moeten lezen als de commentaren die bij de livestream stonden”, zegt de 23-jarige Brit tegen Daily Mirror. “Dat mijn familie dit allemaal moest ondergaan maakte het voor mij onmogelijk de recordpoging af te maken.”

Ondanks het afhaken van Jack gaat de recordpoging door. Broer James blijft tot maandag luisteren naar Astley. Die steunt de recordpoging. “Dit is echt helemaal te gek”, schreef de zanger op Facebook. “Succes, Jack!”