OMG

Mannenschoenen verraden liegende vrouw

21-10-2015 14:23

NEW YORK – Een voor zaken reizende opgewonden vrouw dacht haar partner op afstand een plezier te doen met een paar sexy Snapchat-foto's. Het pakte anders uit door een blunder van de dame. De humoristische website The Chive heeft de foto's in handen gekregen en eveneens een screenshot met het sms-gesprek waarin de man reageert op zijn leugenachtige vrouw.

Op de eerste foto staat de vrouw in een semi-erotische pose in haar lingerie te pronken. Bij de foto stuurt ze de tekst: "De hotelkamer. Ik ga nu slapen." Een foto later krijgt haar man ook de achterkant van zijn echtgenote te zien met de tekst: "Nou, nog eentje dan." De vrouw dacht haar man met de kiekjes gerust te kunnen stellen, maar dat lukte niet bepaald. Ze was totaal vergeten dat er een paar mannenschoenen in beeld stonden.

Of het bij die foto's is gebleven, is niet bekend, maar het sms-gesprek tussen de man en de vrouw was na die twee foto's al helemaal uit de klauwen gelopen. "Wie is er bij je in de kamer", vraagt de man. De vrouw voelt nattigheid en probeert eronderuit te komen door terug te sturen dat ze alleen is en dat ze foto's maakt met de timer in haar smartphone. Het verhaal gaat er bij haar man niet in. "Stop met liegen Chelsea. Ik weet dat je daar niet alleen bent." "Ja dat ben ik wel. Je weet dat ik je nooit zou bedriegen", reageert ze. De woedende man heeft daarop nog maar één antwoord: "Waarom staan er dan in godsnaam mannenschoenen onder het tv-kastje op de tweede foto? Ik trek dit niet meer, ik ga mijn advocaat bellen."