OMG

Wasbeer houdt van pizza

24-10-2015 15:54

NEW YORK – In New York zijn het niet alleen ratten en mensen die van pizza houden. In Central Park zag een bezoeker tot zijn stomme verbazing een wasbeer een pizza naar binnen werken.

Anya Schiffrin wilde met een vriend een kijkje nemen in de speciale tuin bij het park toen ze een wasbeer zag rommelen in een vuilnisbak. Voor ze er erg in had, haalde het beest een flink stuk pizza tevoorschijn.

Het beest ging er als een speer met zijn buit vandoor. Volgens Schiffrin keek hij eerst nog even naar haar, maar toen werd hij toch een beetje bang dat ze ook een stukje wilde en zocht een veilige plek om te eten. Niet veel later zagen de twee New Yorkers de wasbeer in een boom zijn pizza verorberen. Schiffrin maakte een paar foto’s van de etende wasbeer, meldt NCB Washington.

Het hele voorval deed Schiffrin denken aan de rat die vorige maand gesnapt werd toen hij met een stuk pizza aan de haal ging. Een video van de rat ging viral en het beest kreeg zelfs zijn eigen hashtag op Twitter; #PizzaRat. Als het aan Schiffrin ligt komt er nu #PizzaRacoon.