OMG

Vrouw geeft barbies een make-under

26-10-2015 19:23

LONDEN – De poppen van Barbie en Bratz zijn zo sensueel dat de Britse Bee Hale het tijd vond voor een make-under van het kinderspeelgoed. Ze neemt tweedehands poppen onder handen om ze van een natuurlijke en realistischer look te voorzien.

Sexy poppen van het vrouwelijk geslacht krijgen van Bee Hale gewone kleren aan. Ze verandert daarnaast onnatuurlijke en extreme lichaamsvormen en verwijdert overdreven make-up. Mannelijke poppen ontdoet ze van hun sixpacks. Ze hoopt met haar poppen speelgoedfabrikanten ervan te overtuigen dat kinderspeelgoed wel wat realistischer mag.

Nadat ze haar poppen een naturel uiterlijk heeft gegeven, gaan ze de verkoop in. De zaken lopen voorspoedig. ''Het is niet alleen voor meisjes, maar voor alle kinderen. We proberen de opzettelijk en overdreven opgemaakte poppen zo te veranderen dat het voor kinderen geaccepteerder is om ermee te spelen", vertelt ze aan de Britse Metro.

Bee had zelf ook een gewone pop gewild in haar kindertijd. ''Mijn poppen vertellen de kinderen dat ze er niet hoeven uit te zien zoals poppenfabrikanten suggereren." De poppen kosten na de make-under 34 tot 55 euro. De winst doneert Bee Hale grotendeels aan een goed doel.