OMG

Feestganger wordt wakker met gezichtstattoo

02-11-2015 13:36

SWANSEA – Een vijftiger ging wild op stap tijdens een vrijgezellenavond. De volgende ochtend schrok hij nogal toen hij met een enorme kater wakker werd. Op zijn gezicht was een enorme zonnebril getekend, met de tekst 'Rayban' op zijn slaap.

Flink poetsen haalde niets uit: de tekening bleek een tattoo te zijn. Al twee jaar probeert de Brit ervan af te komen, maar nu pas doet hij zijn verhaal in Daily Mail. De man, die anoniem wil blijven, was met vrienden een weekendje weg naar Blackpool, omdat één van hen ging trouwen. "Ik was stomdronken dus had de volgende morgen geen idee meer wat ik had gedaan. Ik dacht dat mijn maten een grap met me hadden uitgehaald door met een viltstift op mijn gezicht te kalken."

Maar het was geen grap, kennelijk was de man midden in de nacht naar een obscure tattooshop gegaan, waar hij het gekke plaatje op zijn gezicht kreeg. Eerst baalde de man er nogal van. Maar het wende al snel: "In het begin werd ik over overal aangestaard. Maar na een tijdje besloot ik de tattoo te houden." Nadat de man belachelijk was gemaakt in de pub, besloot hij de zonnebril-tattoo alsnog weg te laten halen. "Ik begon te peinzen over wat mijn vrienden en familie van de tattoo vonden. Ik wilde ze niet voor gek zetten."

De man stapte naar een laserkliniek en nu, zes behandelingen later, ziet hij er weer toonbaar uit. Daily Mail heeft foto's van hoe de man er uitzag op de site staan.