OMG

Meisje krijgt kikker in wrap voorgeschoteld

04-11-2015 15:29

MORETON – De tienjarige Cordellia Buckley kreeg bij McDonalds iets heel anders voorgeschoteld dan ze had besteld. Ze had net een hap van haar kipwrap genomen, toen ze iets vreemds in haar mond voelde. Ze haalde de hap uit haar mond en zag tot haar schrik dat er een kikker tussen de sla zat.

Cordellia was met haar vader onderweg naar huis in het Britse Moreton na een dagje uit toen ze even een hapje wilde eten. Ze bestelde een 'Big flavour sweet chilli chicken wrap' bij de fastfoodketen maar in plaats van malse kip, kreeg ze het taaie, dode diertje van ongeveer 10 centimeter voor haar kiezen.

"Iedereen vond het walgelijk. Het was zo vies. Cordellia vindt kikkers prima beesten, maar je wil er natuurlijk geen in je mond hebben", vertelt haar vader aan de Britse Metro waar ook een foto van de kikker te zien is. "Het is nog gevaarlijk ook, ze had er ziek van kunnen worden." Het incident heeft voor Cordellia en haar vader hun eetlust flink verpest. "We gaan nooit meer naar de McDonalds."

Een woordvoerder van de McDonalds zegt dat er geen melding is gemaakt van het vieze voorval en betwijfelt dat er een kikker in het eten terecht is gekomen. "Voedselhygiëne en veiligheid zijn van groot belang voor ons en we nemen dit soort incidenten dan ook heel serieus. Onze wraps worden vers bereid en het is hoogst onwaarschijnlijk dat de kikker in ons restaurant in die wrap is beland."