OMG

Vrouw bestelt tafel en krijgt vissen

05-11-2015 13:33

LONDEN – Met online bestellingen moet je altijd maar afwachten of de artikelen goed aankomen. Een vrouw uit Londen maakte iets heel raars mee toen ze bij eBay een tafel bestelde. De doos die thuis werd bezorgd, was wel heel klein voor een meubel.

Becky Smith maakte de verontrustend kleine kartonnen doos toch maar open. Erin zaten tot haar verbijstering 185 tropische vissen in plastic zakjes. De Britse Becky krijste het uit toen ze de vissen uit de dozen haalde terwijl haar dochter verbaasd toekeek. De 21-jarige huisvrouw zette het op een schelden. "Wat moet ik hier nou mee. Ik heb voor een tafel betaald, niet voor vissen. Ik hou niet eens van die rotbeesten."

Becky's vriendin Jacqueline was erbij en maakte er een video van die al miljoenen keren is bekeken op Facebook. Op de video komen veel reacties binnen. Iemand schrijft: "Bestel nog eens wat bij eBay, dan krijg je misschien een aquarium erbij."

Het mysterie was overigens snel opgelost. De doos was voor een dierenwinkel in de buurt bestemd. De bezorger kwam het ophalen en bracht de vissen naar het juiste adres.