OMG

Kangoeroe jaagt golfers van baan af

08-11-2015 18:02

BRISBANE – Een stel Australische golfers had het prima naar de zin op de Hervey Golf Course in de buurt van Brisbane tot een kangoeroe het golffeestje ruw kwam verstoren. Een van de golfers heeft de beelden van de woedende kangoeroe op internet gezet, met duizenden views tot gevolg.

Op de beelden is te zien dat een van de golfers zijn maten waarschuwt dat ze als de brandweer in het golfkarretje moeten springen. Op het moment dat dat is gebeurd en de bestuurder het gas intrapt, doemt de kangoeroe plots op. Overduidelijk niet gediend van de golfers besluit Skippy de achtervolging in te zetten.

Een paar minuten lang blijft de kangoeroe driftig achter het wagentje aanspringen. Als de golfers ver genoeg zijn weggejaagd, staakt het woeste beest zijn achtervolging. Duidelijk tevreden met het veroverde terrein. Waarom de kangoeroe zo door het lint ging, is de golfers een raadsel. Volgens Mirror zeggen de golfers dat ze de kangoeroe niet hebben lopen stangen, maar dat het beest plotseling uit de bosjes kwam gezet.