OMG

Womanizer in cel verleidt vier cipiers

16-11-2015 17:01

NEW YORK – De gevangenis is een leuke plek om vrouwen te ontmoeten. Dat moet de 26-jarige Amerikaan Tyrone Williams hebben gevonden. De man verleidde vier vrouwelijke cipiers. Ze raakten helemaal in zijn ban, smokkelden telefoons naar binnen en betaalden zelfs zijn advocaat.

New York Daily News ontdekte het sappige schandaal. Williams, naar verluidt een hooggeplaatst lid van de beruchte bende Bloods, zat vast in een gevangenis op Riker Island in New York wegens een schietpartij in 2012 en drugshandel. Er gingen al een tijdje geruchten dat hij romantische relaties aanknoopte met bewakers. Dat leidde tot onderzoek.

Er zouden opnamen zijn gemaakt van telefoongesprekken van vier vrouwen met de man, waarin ze hun liefde aan hem verklaarden, zeggen twee bronnen in de gevangenis. Eén van de vrouwen zou verteld hebben dat ze er zo van had genoten om met hem te zoenen. De dames wisten vermoedelijk niet dat Williams ook met de andere drie omging en wat ze allemaal voor hem deden. Hoe de vrouwen de telefoons binnen wisten te smokkelen, moet ook nog opgehelderd worden.

De gevangene zelf ontkent alle beschuldigingen. Hij heeft geen idee waar de verhalen vandaan komen. Onlangs is hij overgeplaatst naar een andere locatie. De betrokken personeelsleden zijn geschorst.