OMG

Agenten staan paf door viespeuk

20-11-2015 13:06

NASHVILLE – De politie in Surgoinsville, Tennessee, heeft wel vaker met viespeuken te maken gehad, maar een afgelopen week gearresteerde man heeft werkelijk alle registers opengetrokken. Wat begon met een potje blootlopen eindigde in een merkwaardige ontdekking in de gevangenis.

Een 43-jarige inwoner van het dorp werd afgelopen week door surveillerende agenten gespot toen hij zichzelf stond uit te kleden op een visplek in de buurt van Surgoinsville. Eenmaal ontdaan van zijn broek, zagen agenten hoe de man voor het oog van omstanders begon te masturberen. De dienders vonden het tijd om in te grijpen en besloten de man dan ook in de boeien te slaan.

Toen de man bij zijn iets verderop geparkeerde busje aankwam, stonden de agenten hem op te wachten. Wat ze zagen, zorgde voor opgetrokken wenkbrauwen. De viespeuk had zijn edele delen inmiddels bedekt, maar de manier waarop was ietwat bijzonder. Hij liep met een tube vaseline onder zijn armen en had twee panty's opgerold en op zijn borstkas geplakt als 'een paar borsten'. Zijn geslachtsdeel was verstopt in een string met daarover netkousen.

Boete

De grootste verrassing moet echter nog komen. Eenmaal gearresteerd en afgevoerd naar het politiebureau, deden agenten een laatste controle bij de man voordat hij naar een politiecel werd gebracht. Omdat de man pijn leek te hebben, werden ook zijn lichaamsholten aan een controle onderworpen en daarbij kwam de aap uit de mouw: de man had een klismaflesje ingebracht en deze zorgde voor de nodige irritatie.

Inmiddels heeft de man zijn fouten toegegeven en is hij veroordeeld voor 'onzedelijk gedrag'. Met een boete van omgerekend net geen 500 euro is hij huiswaarts gekeerd.