Necrofiele vriend Theo Maassen ontkent seks met Patricia Paay

07-05-2013 17:09

De necrofiele vriend van Theo Maassen beticht Patricia Paay van leugens. Daarmee is de zoveelste seksrel rond het boek van de gewezen tv-diva een feit. Paay zou een heftige liefdesnacht met Sjors Stikkers, de necrofiele vriend van cabaretier Theo Maassen, hebben gehad. Dat schrijft zij in haar vandaag uitgebrachte necrologie.

Stikkers reageerde vanmorgen furieus op het nieuws uit de necrologie. “Mijn moeder draait zich om in haar graf als ze dit hoort. Maar dat komt misschien omdat ik mijn moeder graag aankijk als ik haar iets vertel. Nuja, het is dus onzin”, aldus Stikkers. “Mensen denken maar dat omdat je necrofiel bent, je het met het lijk van jan en alleman doet. Maar ook necrofielen hebben smaak.”

Heftige liefdesnacht?

Volgens de 43-jarige aflegger uit Eindhoven zijn de beweringen van La Paay ‘klinkklare onzin’. “En dat kan ik bewijzen ook”, zegt Stikkers tegen Omroep Brabant. “Patries schrijft dat wij een ‘heftige liefdesnacht’ hebben doorgebracht, maar dat kan helemaal niet. Ooit gehoord van een necrofiel die allerlei wilde standjes en geile gesprekken in bed wilde? Nee, natuurlijk niet! Voor een necrofiel is juist niets zo spannend als een rustige nacht met doodsaaie seks. Nou dan?!”

Postume aandacht

Bronnen rond de overleden diva fluisteren dat zij verschillende affaires zou hebben verzonnen in de hoop op wat postume aandacht. “Ze heeft gewoon van elke BN’er die ze ondanks haar vergevorderde dementie kon verzinnen beweerd dat ze er seks mee heeft gehad.”

Patricia Paay kan logischerwijs niet meer reageren nu ze haar bedgeheimen mee in haar graf genomen heeft. Haar dochter Christina wilde wel reageren. Dolgraag zelfs. Ze mailde met de redactie en schreef: “Het is walgelijk dat mensen denken keihard te kunnen liegen nu mijn moeder overleden is. Zo’n Sjors Stikkers verkracht met zijn smerige leugens letterlijk het nog warme lijk van mijn moeder.” We vroegen Christina Curry of ze niet juist ‘figuurlijk’ bedoelde, maar die beantwoorde de mail slechts met een naaktfoto van zichzelf en haar nieuwe liefde.