OMG

Man crasht twee keer met auto van zijn baas

17-12-2015 20:15

CARMARTHEN – Een dronken man reed de auto van zijn baas in de prak nadat hij die zonder toestemming had 'geleend'. Blijkbaar had de man hier niets van geleerd, want toen hij na dit vergrijp op borgtocht vrij was, deed hij het nog een keer.

De hardleerse brokkenpiloot kreeg in juli dit jaar een rijontzegging van veertien maanden wegens rijden onder invloed. Maar na een maand was hij het blijkbaar zat en nam hij in een dronken bui de Land Rover van zijn werkgever mee en knalde ermee tegen twee auto's aan, weet The Quirker. De beschonken man werd gearresteerd en vastgezet.

Twee maanden later, toen de Engelsman tijdelijk op vrije voeten was, pakte hij eerst de fles en aansluitend de Mini van zijn -inmiddels- ex-baas. Ook deze keer bleek alcohol en autorijden geen goede combinatie. De Mini werd tegen drie geparkeerde auto's geramd, waarbij een van de auto's total-loss raakte.

Nog zo'n dronkemansrit zit er voor de man voorlopig niet in. Hij moet voor zijn vergrijpen twee jaar de cel in en zijn rijbewijs is hij vijf jaar kwijt.