OMG

Vrouw verwent hond met peperdure kerstcadeaus

21-12-2015 16:33

LONDEN – Emma Buttarazzi is dol op haar hondje Prince. Daarom heeft ze hem de afgelopen dagen flink verwend met kerstcadeautjes met een totale waarde van 6800 euro.

De vrouw legt haar viervoeter altijd al in de watten, maar tijdens de kerstdagen doet ze daar nog een schepje bovenop. Zo kocht ze een troon versierd met Swarovski-kristallen en parels voor de Chinese gekuifde naakthond. "Niks is goed genoeg voor Prince en ik vind het fijn om hem te verwennen tijdens de kerstdagen. Hij hoort bij ons gezin", vertelt Emma aan de Britse krant Mirror.

Buttarazzi kocht niet alleen de stoel voor Prince. Het beestje kreeg ook drie zijden pakjes met een waarde van 275 pond (375 euro) per stuk. "Mijn favoriet is het kerstmannenpakje en de 'smoking'. Hij ziet er zo schattig uit als hij dat aan heeft", aldus Emma, die zeker weet dat haar hond geniet van al haar aandacht. "Hij is dol op glimmertjes en vindt het heerlijk om steeds verkleed te worden."

Hoe Emma en haar vriend, die volgens de vrouw net zoveel cadeautjes koopt voor hun huisdier, dit allemaal kunnen betalen? "Ik werk heel hard en hier geef ik mijn geld aan uit", zegt ze. Emma heeft rond deze kerstdagen voor ongeveer 5000 pond (zo'n 6800 euro) aan cadeautjes gekocht voor haar huisdier. Volgens Mirror overtreft dat met gemak het bedrag dat de gemiddelde Brit dit jaar aan een kerstcadeautje uitgeeft aan een naaste. Dat ligt namelijk op ongeveer 28,70 pond (bijna 40 euro).