OMG

Oostenrijkse dj speelt kersthit 24 keer

21-12-2015 18:14

WENEN – De Oostenrijkse radio-dj Joe Kohlhofer is een kerstliefhebber. En omdat hij vond dat zijn luisteraars nog niet zo in de kerstsfeer waren, bedacht hij een leuke actie: Joe draaide de kersthit Last Christmas van Wham maar liefst 24 keer achter elkaar.

Kohlhofer zette de single van George Michael uit 1984 op aan het begin van zijn show om 8 uur 's ochtends. Dat hield hij vervolgens zijn hele, twee uur durende show vol. De Oostenrijkse Local schrijft dat Joe geen toestemming had gekregen voor deze actie en om ervoor te zorgen dat zijn collega's geen roet in het eten zouden gooien, barricadeerde hij de deur van de opnamekamer. Twee uur later deed hij de deur pas weer open.

Het radiostation, Antenne Carinthia, laat The Local weten dat er heel wat telefoontjes zijn binnengekomen van boze luisteraars. Joe nam tijdens het afspelen van het kerstnummer ook live telefoontjes aan. Daar zaten ook heel wat geïriteerde luisteraars bij.

Kohlhofer gaf later toe dat hij eigenlijk langer dan twee uur door had willen gaan met zijn actie. Maar een telefoontje van zijn vierjarige dochter zorgde ervoor dat hij er vroegtijdig mee ophield. "Ik had het het liefst de hele dag door willen spelen, maar omdat ik zoveel van mijn dochter hou kon ik haar verzoek om ermee te stoppen niet weigeren."