OMG

Vreemde Bernie Sanders-kalender te koop

21-12-2015 20:54

NEW YORK – Aanhangers van de Democratische presidentskandidaat Bernie Sanders hebben een nogal vreemde kalender in elkaar gezet. Daarop staan allerlei mannelijke Bernie-fans, oftewel 'Men Who Bern', in rare poses en schaarsgekleed afgebeeld.

De kalender vloeit voort uit de Instagram-pagina @menwhobern, waar knappe mannen met een politieke voorkeur voor Sanders sexy foto's van zichzelf uploaden. Oprichter Joseph Beuerlein heeft de afgelopen zes weken kerels uit alle uithoeken van de Verenigde Staten gevraagd om foto's in te zenden voor de kalender. Die is nu helemaal klaar.

Beuerlein is trots op het resultaat. "Aanhangers van Sanders werken zich dag en nacht helemaal de pleuris om deze verkiezingen te winnen", zegt hij tegen de website NewNowNext. "Ik wilde graag iets maken dat een glimlach op hun gezicht zou toveren en wat geld in het laatje zou brengen om nog meer flyers te drukken, zodat meer mensen kennis kunnen maken met Sanders."

De opbrengst van de kalender gaat naar de campagne van Sanders in New York, vertelt Beuerlein. "Bernie's plannen zijn al sexy", voegt hij eraan toe. "En die mooie mannen zijn de kers op de taart."