OMG

Kroeg lokt geen vreemdgangers meer

27-12-2015 16:49

MINSTEAD – Een kroegbaas heeft de website van zijn pub in de Engelse plaats Minstead aangepast na een klacht. Op de site werd The Trusty Servant Inn omschreven als de perfecte plek om vreemd te gaan.

"De pub staat op een afgelegen plek, we schenken alcohol en je kunt bij ons overnachten", viel er te lezen. "Bel nu voor het perfecte affaire-pakket!" Die tekst schoot een klant genaamd Steve Whitfield in het verkeerde keelgat. De 61-jarige man wilde eigenlijk in de pub gaan eten, maar vanwege de de manier van adverteren besloot hij ervan af te zien. "Noem mij maar ouderwets, maar zijn we in dit land nou echt zo diep gezonken dat vreemdgaan een lokkertje is?", zegt hij tegen Daily Mirror.

Volgens Duane en Debbie Lewis, de eigenaars van de pub, was het een grapje van hun zoon Sam, die de manager is van The Trusty Servant Inn. "Mijn man en ik zijn al 28 jaar getrouwd en we zouden een affaire nooit goedkeuren", benadrukt Debbie. "We wilden onze klanten echt niet beledigen en we hebben de tekst van onze website gehaald. Sam had niet verwacht dat sommige mensen het serieus zouden nemen."