Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
Joehoi! Lelijke foto hè? Ja potverdikkie, wraps vind ik altijd maar moeilijk te fotograferen. Maar goed. Gisteravond at ik dus wraps! Gevuld met falafel, courgette, feta, paprika en HELE lekkere aardappel. Mjum!
234gr falafel( seriously)
1 rode paprika
2 aardappelen
1 courgette
wat feta
flour tortillas
Ik vind het lekker (en gezond) om de falafel 10 minuutjes in de oven op 180C klaar te maken. Ondertussen sneed ik de rauwe aardappel in hele kleine blokjes en die bakte ik in olie op hoog vuur rondom goudbruin. Daar voeg je dan de gesneden courgette en paprika aan toe en dit bak je ongeveer 5 minuutjes.
Doe de falafel en feta erbij, haal van het vuur en roer even door elkaar. Daarmee vul je dan de wraps die je even op hebt gewarmd in de magnetron of in een droge pan. Erbij kun je knoflooksaus serveren.
Het was lekkerrrrr! Ik heb gesmuld. Vooral de aardappeltjes op deze manier klaarmaken is echt een uitvinding; vet lekker!
Overigens heb ik nieuwe bordjes en een bakje van palmblad en ze zijn vet leuk, maar ze komen niet echt lekker uit op de foto. Wellicht binnenkort beter;) Ze zijn van Tierlantijn.net, leuk!