Voor 3 personen
– 300 gram volkorenpasta (of een andere (gevulde) pasta)
– Een ui
– Drie tenen knoflook
– Acht tomaten
– 100 gram ricotta
– 250 gram champignons
– 1 courgette
– Drie handjes cashewnoten
– Basilicum
– Peper en zout
– Olijfolie
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd ondertussen de champignons in plakjes. Zet een pan op hoog vuur en doe de champignons erin als de pan goed heet is. Bak de chapignons zo’n vijf minuten op middelhoog vuur aan tot het vocht eruit is. Giet de champginons af. Snijd ondertussen de courgette in plakjes en bak deze na het afgieten met de champignons mee. Bestrooi ze ondertussen met flink wat peper en een beetje zout.
Snipper de ui en fruit deze in een laagje olijfolie. Snijd de tomaat in grove stukken en voeg deze samen met de knoflook toe aan de ui. Laat de tomaten op middelhoog vuur een minuut of tien sudderen. Roer af en toe goed door. Voeg nu de ricotta toe en warm de boel goed door. Voeg als laatste de champignons, courgette én de pasta toe.
Garneer de maaltijd na het opscheppen met basilicum en cashewnoten.