Media

Stelletje sekst in politieauto na arrestatie

08-10-2014 20:32

OCONTO – Na een arrestatie zit de schrik er bij de meesten doorgaans aardig in, maar niet bij Travis Husnik en Heather Basten uit het Amerikaans Oconto in de staat Wisconsin. De 33-jarige Travis en zijn vier jaar jongere liefje moesten plaatsnemen in een politieauto nadat een agent het duo bezopen van de weg had geplukt. Onderweg naar het bureau besloten Travis en Heather hun avondje niet te laten verpesten. Wat heet, ze maakten van de achterbank een liefdesnestje.

In het politierapport, dat The Smoking Gun in handen heeft gekregen, staat te lezen dat agent Adam Zahn in de gaten kregen wat er loos was toen hij Heather op de achterbank zag liggen met Travis bovenop haar. Toen Heather ook hard begon te kreunen, besloot Zahn de wagen aan de kant te zetten.

Omdat Heather met gespreide benen in de auto lag met haar hoge hakken tegen het dak geklemd, had Zahn een niet bepaald fraai uitzicht toen hij de deur van de politieauto opentrok. Dat ook Travis zijn broek op half 11 had hangen, maakte het er allemaal niet beter op.

Nog half hijgend werden de hitsige criminelen op het bureau afgeleverd. Inmiddels zijn ze beiden veroordeeld voor een waslijst aan vergrijpen. Husnik moet 90 dagen brommen terwijl Basten 48 dagen de bak in moest. Ook moesten ze zo’n 1000 euro aan nog openstaande boetes afrekenen.