Entertainment

Robert Downey Jr. noemt kind Avri

05-11-2014 21:26

LOS ANGELES – Het pasgeboren dochtertje van Robert Downey jr. en zijn vrouw Susan heet Avri Roel. Dat heeft de acteur woensdag op zijn Facebookpagina bekendgemaakt.

“Avri Roel Downey heeft zich om 03.22 uur op 4 november bij ons gezelschap gevoegd. Ze weegt 7 pond, is zo’n 50 centimeter en heeft veel trekjes van Susan”, schrijft hij.

Robert (49) bevestigt met het bericht eerdere geruchten dat zijn vrouw bevallen is van hun tweede kind. Het stel heeft al een zoon, Exton van 2 jaar. De acteur heeft ook al een 21-jarige zoon uit een vorig huwelijk.

De Iron Man-acteur is in de zevende hemel met zijn pasgeboren kindje en hij is van plan geen moment te missen. Hij legt alles vast op camera, schrijft hij. “Na 9 maanden van intensieve ontwikkeling, kan Team Downey met trots een nieuw herfst/winterproject aankondigen. We zijn begonnen in november 2014 en zullen doorgaan tot ze zegt: Pap! Je zet me voor schut. Ik ben 30 jaar, dit moet stoppen!”

Of we de foto’s ook te zien krijgen, is nog even afwachten. “Als ik het niet te druk heb met staren, zal ik hier en daar een foto posten”, plaagt hij.