Opinie

Volkskrant-columniste wil ‘precisiebombardement’ uitvoeren op huis Thierry Baudet

13-11-2018 19:17

Maar als Thierry Baudet wat Twittert dan is het zo ongeveer per definitie verkrachting, racisme, seksisme, white supremacy en fascisme, dan is ineens geen enkel excuus geldig.

Maar als Geenstijl (terecht) iets terugzegt tegen een Volkskrant-haatzaai-millennial dan moet Geenstijl kapot en worden adverteerders opgeroepen Geenstijl te laten doodbloeden.

Maar als wie de fuck dan ook ooit maar een béétje een mening heeft die ook maar een béétje anders is dan de mening van Asha ‘dood aan exacte wetenschappen, alles is de schuld van het sociaal construct en de rest is vrouwenhaat danwel fatshaming want mijn tweejarige kind is lesbisch’ dan is het hoe dan ook ‘gevaarlijk’, ‘bedenkelijk’, ‘iets waarover we het moeten hebben’, ‘alt-right’, ‘extreem-rechts’, ‘Erkenbrand’ (lol), ‘seksistisch fascisme’ en zou het goed zijn als er precisiebombardementen op worden uitgevoerd.

Gelukkig weet iedereen al lang dat die hele Volkskrant één grote autistische pleuriszooi is (met net zo’n totaal dichtgetikte ideologisch-activistische agenda als De Groene Amsterdammer) waar ze altijd al moeite hebben gehad met ‘humor’ en het ‘aanvoelen van niet-letterlijke betekenissen’, dus erg verrassend is het allemaal niet, zo’n laffe, lamme, hypocriete, boterzachte terugdraaiactie. Inclusief moeiteloze zelfcensuur door HP/DeTijd, want waarom principieel laten staan wat iemand nou eenmaal heeft gezegd als je het ook doodleuk kunt aanpassen?

In de ideeënoorlog met nepnieuws als wapen is immers alles geoorloofd. ‘Kwaliteitsjournalistiek’: elke dag een beetje meer uw vijand.