Wegens gigantisch populair en vreselijk lekker, nu ook op ThePostOnline: de recepten van Leonie ter Veld. Leonie blogt hier en verrast ons in een dagelijkse rubriek met simpele doch lekkere recepten voor studenten.
HOI! Het is dinsdagavond en dat betekent dat ik nog één dagje moet werken en dan heb ik VAKANTIE. Maar om dat alvast te vieren ben ik op ‘t moment gigantisch aangeschoten, haha. Oké, ook omdat ik last van m’n keel heb en jachtbitter echt helpt én omdat ik me eigenlijk best wel een beetje verveel vanavond en omdat ik gewoon echt zin had in een doorzakker. We zullen zien hoe blij ik morgenochtend ben met dit besluit, maar dat is morgen en nu is vandaag. Dus.
Ik ga een poging doen om jullie fatsoenlijk te vertellen over mijn avondeten van vanavond. Ik at namelijk veel te lekker. En helemaal niet rocketsciencemoeilijk. Ik wilde zelf schnitzel maken, maar na een sessie kerstshopping voor een jurkje had ik zó’n honger (overigens klopt het inderdaad dat ik gisteren nog blut als wat was en nu dus inderdaad heb geshopt, ja fout, maar jeej nieuw jurkje!), maar ik had dus te veel honger om zelf een schnitzel in elkaar te flansen. Mocht je toch onwaarschijnlijk nieuwsgierig zijn naar hoe je dat zou moeten doen, check dit filmpje, dat zou ook mijn recept worden. Maar, ik was te lui en vooral te hongerig en dus kocht ik gewoon de gepaneerde schnitzel van de Dirk en jezus, wat is die lekker. Erbij kocht ik een awesome eenpersoonsverpakking gekruide aardappeltjes en ik had nog spinazie in huis voor sla. Man, ik at heerlijk. Wel veel te veel natuurlijk, want de schnitzel was zo lekker dat ik er, na mijn avondmaal, gewoon nog eentje heb klaargemaakt. :):):)
Nodig voor één persoon: 1 schnitzel (of als je gierig hongerig bent als ik; twee) – gekruide aardappeltjes – een handje spinazie – eetlepel feta – 5cm komkommer – balsamicosiroop – appelmoes (most important) – beetje citroen
De rest van het recept vind je hier op Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet.